2012 Survivor Ünlüleri Gönüllüleri Kimler Olacak?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Geçtiğimiz yıllarda birçok kez benzeri yapılan Survivor oldukça büyük izlenme oranlarına sahip bir yarışma programı olarak Show Tv ekranlarında Acun Ilıcalı’nın yapım ve sunuculuğunu üstlendiği yarışma 17 mart 2012 cumartesi günü tekrar başlıyor. Ünlüler – Gönüller olarak tekrar başlayacak olan yarışma yine çok konuşulacağa benziyor. Zira yarışmaya katılacak olan ünlüler çok farklı ve iddialı gözüküyor.
En son 2012 yaz aylarında yapılan survivor ünlüler gönüller çok sevilmişti. Adada bulunan ünlü yarışmacılardan Nihat Doğan, Pascal Nouma, Özge ve Asena arasında çekişmeler yaşanmış, birincilik adına kavgalar bile edilmişti. Gönüllerde ise hareketleri, tavırları ve konuşmalarıyla Taner 2011 survivor yarışmasında çok konuşulan isimlerden olmuştu. 2012 yılında Acun Ilıcalı’nın seçmiş olduğu yarışmacılar ise survivor ünlüler – gönüller yarışmasının eğlenceli, çekişmeli ve bol kavgalı olacağını gösteriyor. Gönüllerde ise süpriz bir isim var. Gönüllüler kadrosunda geçtiğimiz yıl çok konuşulan ve finale oldukça yaklaşan Taner’in yakın arkadaşı Meter var. Meter Taner’in facebook hesabını girmiş ve kız arkadaşlarını ayartmıştı. Taner bu olaya çok kızmış ve Meter’e ekran karşısında atıfta bulunmuştu. Durumun yanlış anlaşıldığını söylemek için ekran karşısına gelen Meter cevaap hakkını kullanarak Taner’den özür dilemiş ve iki arkadaş tekrar barışmıştı. Bu olay Meter’inde meşhur olmasına sebep olmuştu. En az Taner kadar eğlenceli, matrak ve kendine has konuşması Kıbrıs aksanıyla Meter Ünlüler Gönüllüler Survivor 2012 yarışmasına renk katacağa benziyor. Kaslarıyla genç kızların gönlünüde çalabilir.
İşte Survivor Ünlülüler Gönüller 2012 yarışmasının Ünlüleri temsil edecek Yarışmacıları

2012 Survivor Ünlüler yarışmacıları sırasıyla şarkıları ve danslarıyla erkeklerin gönlünde tahat kuran seksi şarkıcı Nez, Yok Böyle Dans yarışmasıyla tanıdığımız ve iki sezon yarışmada yer alan yine güzel ve seksi dansçı Almeda Abazi, 2006 yılında Türkiye güzeli olan güzeller güzeli Merve Büyüksaraç, Eurevizyon yarışmasında Türkiye’yi temsil ederek oldukça başarılı olan güzel fiziğiyle herkesi büyüleyen şarkılarıyla dillerde dolanan şarkıcı Sibel Tüzün, Uzaylıların efendisi ünlü şarkıcı ve türkücü Mustafa Topaloğlu, oynadığı dizilerle tanıdığımız ve son olarak Yok Böyle Dans yarışmasında gördüğümüz Alp Kırşan, yıllarca şarkı söyleyen Hilal Cebeci ile birlikte olan ve son yıllarda ününü kaybeden twitterda çektiği saksı fotoğrafları ve diğer resimleriyle tekrar magazin gündemine gelmeye çalışan klipleriyle ağlatan ünlü şarkıcı Doğuş 2012 survivor Ünlünler yarışmacıları olacak.
2012 Ünlüler Gönüllüler Survivor yarışmasının ünlüler takımında yer alacak olan yarışmacıları Mustafa Topaloğlu, Alp Kırşan, Doğuş, Nez, Almeda Abazi, Merve Büyüksaraç, Sibel Tüzün olurken, gönüller arasında tanınan tek isim Meter oldu. 2012 ünlüler gönüllüler survivor yarışmasında gönüllüler takımında yarışacak olan isimler ise Meter Mevsimler, Ece Begüm Yücetan, Cevher, Asena Erdem, Hayim Kohen, Gülen Sezmiş,Şansın Toker, Serhat, Hasan oldu. 9 kişilik ekipler halinde yarışacak yarışmacılardan ünlülerin 3 ismi henüz belli değil. Bu 3 ismin süpriz olması bekleniyor. Zira Çekimler 2012 Mart ayının girmesiyle başladı. 17 Mart 2012 cumartesi günü ise Show Tv ekranlarında Ünlüler Gönüllüler Surviovr yarışmasını izleyebileceğiz.
İşte Survivor Ünlülüler Gönüller 2012 yarışmasının Gönüllüleri temsil edecek Yarışmacıları

 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ