Survivor Akın Saatçi Kimdir? Fotoğrafları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 takımları belli oldu. Gönüllüler takımının ilk isimlerinden biride Akın Saatçi oldu. Akın Saatçi Gönüllüler takımında yer almasına rağmen dizilerde oynayan bilindik isimlerden biri. Survivor Gönüllüler takımının Akın Saatçi kimdir? Akın Saatçi Fotoğrafları gibi bilgileri haberimizde bulabilmeniz mümkün.
Survivor Akın Saatçi Kimdir?
1982 yılında dünyaya gelen Akın Saatçi Survivor Ünlüler Gönüllülerin 2014 sezonu için Gönüllüler takımında yer almaya hak kazandı. İngiltere’nin Londra şehrinde dünyaya gelen Akın Saatçi 26 ninsa 1982 yılında doğdu. Akın Saatçi’nin burcunu merak eden bayanlar için Akın Saatçi Boğa burcudur. Boğaziçi Üniversitesinde eğitimini tamamlayan Akın Saatçi, Lise hayatı boyunca spor yaptı. Sonrasında spor antrenörlüğüne merak salan Akın Saatçi şu anda spor antrenörlüğü yapmaktadır. Akın Saatçi Management Of Anatomy and Sports Culture kısa adı Masc Pilates’te spor hocalığı yapmaktadır. Sporcu kişiliği ve fiziği sayesinde modellik yapmaya başlayan Akın Saatçi dizilerde de boy göstermiştir.
Survivor Akın Saatçi Oynadığı Diziler
Kuzey Ruzgarı dizisi 2007 yılında Akın karakterinde,
Baba Ocağı dizisi 2008 yılında Alp rolünde,
Adanalı dizisi 2008 yılında Alex rolü,
Proje 13 dizisi 2008 Can karakteriyle,
Deli Saraylı dizisi 2010 yılında,
Uçurum dizisinde 2012 yılında Alex karakterinde oynamıştır.
Akın Saatçi Azra Akın Birlikte mi?
Akın Saatçi ve Azra Akın bir süre aşk yaşamıştı. Birlikteliklerinin ardından kısa bir süre sonra ayrılan çift ayrılık sonrasında magazin basının geniş yankı bulmuştu.

Survivor Akın Saatçi Fotoğrafları


 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ