Survivor Irmak Atuk Kimdir? Resimleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Survivor 2013 Ünlüler Gönüllüler yarışmasının başlamasına günler kala Survivor yarışmasının ünlüler takımında yer alacak olan Irmak Atuk kimdir? Ne iş yapar ve nasıl Survivor’a seçildi gibi sorular hakkında kısa bilgiler vereceğiz. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışması 15 mart 2013 tarihinde başlayacak Star Tv ekranlarından yayınlanacak. Irmak Atuk özellikle Survivor yarışmasını her yıl takip edenlerin emrak etmiş olduğu bir kişi.
Irmak Atuk Nasıl Meşhur Oldu – Sevgilisi Kimdir?
Irmak Atuk öncelikle Çarkıfelek yarışmasında Mali’nin yardımcısı olarak göreve başladı. İlk olarak Çarkıfelek yarışmasında hostes olarak tanıdığımız Irmak Atuk, Mehmet Ali Erbil’in kendisine takılması, şakaları ve mizahıyla programda tanındı. Ardından Mehmet Ali Erbil’in sevgilisi olduğu öğrenilince güzel yıldız beklemediği bir üne kavuştu. Irmak Atuk son olarak Mehmet Ali Erbil’le evlenecek iddiaları gündeme gelmişti. Ancak çiftin anlaşamayarak ayrıldıkları söylendi. Irmak Atuk’un meşhur olmasıda Çarkıfelek ve Mehmet Ali Erbil’le sevgilisi olmasından geliyor. Ancak, Irmak Atuk’un asıl işi modelliktir.
Survivor’ın Güzel Yarışmacısı Irmak Atuk Kimdir?
1985 yılında İzmir’de dünyaya gelen güzel yıldız Irmak Atuk’un mesleği ise manken ve oyuncu. Irmak Atuk 28 yaşında olup son olarak Gurbet Kadını, Lise Defteri, Ölümüne Sevdalar, Doktorlar gibi önemli ve bilindik dizilerde rol aldı. Irmak Atuk 2002 yılında Best Model Of Turkey yarışmasında 1. olarak tanındı. Best Model of the World yarışmasınada katılan Irmak Atuk bu yarışmadada 2. olarak dünyanın en iyi modelleri arasında 2. sırayı almayı başarmıştı. Oynadığı dizilerde popülerliğini arttırmasada adından zaman zaman söz ettirmeyi başardı. Son olarak Çarkıfelek programında Mehmet Ali Erbil’e yardım eden Irmak Atuk’un beraber aşk yaşadığı iddia edilmiş ve bir süre bu şekilde magazin haberlerinde anılmıştı. İstediği üne henüz kavuşamayan güzel manken ve oyuncu Irmak Atuk Acun Ilıcalı tarafından gelen 2013 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasına katılma teklifini kabul ederek Ünlüler takımında yarışacak olan isimlerden biri oldu.

Survivor 2013 Irmak Atuk Resimleri


 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ