Survivor Kim Elendi – Duygu mu Emel mi Elendi?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

survivor-kim-elendi-emel-mi-duygu-mu-2013-firsthaber-gwsd432013 Survivor yarışması tüm hızıyla başladı ve 2. haftasında ilk kaybını verdi. Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Ünlüler Gönüllüler takımına oranla daha baskın çıktı. Güç anlamında birbirine denk 2 takım olsalar bile Gönüllüler tam anlamıyla bir takım olamadı ve oyunları kazanamadı. Bunu sonucunda bu hafta adaya veda edecek isim kendi takımlarından biri oldu. 25 mart 2013 tarihinde açıklanan SMS sonucuna göre Duygu ve Emel Gönüllüler adasından gitmek üzere ismi yazılan kişiler oldu.
Duygu mu Emel mi Elendi?
25 mart 2013 pazartesi akşamı Survivor yarışmasında Acun Ilıcalı’nın SMS sonuçlarını açıklamasıyla birlikte yarışmaya ilk veda eden isim Emel oldu. Survivor Emel yarışmaya SMS oylaması sonucu veda etti. Elenen Emel arkadaşlarına sarıldıkta sonra Duygu’ya kısa bir öğüt vererek yarışmadan ve adadan ayrıldı. 2013 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında böylece adaya ilk veda eden Duygu mu Emel mi sorusunun cevabı yanıt buldu. Survivor’da ilk elenen isim Gönüllüler takımından Emel oldu.
Duygu Dokunulmazlık Sembolünü Aldı
Gönüllüler takımı araların sürekli sorun çıkardığını ve takımın enerjisini düşürdüğünü düşündükleri Duygu’yu elenmek üzere ismini yazmış, ancak Duygu SMS sonrası adada kalmış ve Emel elenmişti. Ancak, Duygu bu hafta aldığı dokunulmazlık sembolü sayesinde gelecek hafta Gönüllüler takımı kaybetse bile elenmeyecek. Gönüllüler takımının kaybetmesi durumunda konseyde Duygu’nun ismi yazılamayacak. Dokunulmazlık sembolü oyununda başarılı bir oyun çıkaran Duygu, dayanıklılık oyununu geçerek Hilmi Cem ile birlikte son oyun olan Hindistan Cevizi ile hedefi tutturmaya çalıştı. 1-0 öne geçen Duygu 2. oyunda başarılı olamadı ve 1-1 oldu. Hilmi Cem son yarışta 5. cevizi tutturamayınca Duygu 2-1 yaptı ve kazanarak dokunulmazlık sembolünü ilk alan isim oldu.
2013 Survivor ilk Kim Elendi
Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması başladıkta sonra ilk hafta eleme yapılmamıştı. Ancak, 2. hafta ve sonrasındaki tüm haftalardan adalardan Ünlü yada Gönüllü takımından biri veda edecek. Bu hafta Duygu ve Emel konseyde ismi yazılan ve elenmek üzere adı verilen yarışmacılar oldu. Ancak, SMS oylaması sonucu adaya Gönüllüler takımından veda eden isim Emel oldu. Duygu adada kalmaya hak kazandığı gibi dokunulmazlık sembolü sayesinde gelecek haftayıda garanti altına almış oldu. Emel elendi ve Survivor adasına veda eden ilk Gönüllül yarışmacı oldu.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ