Trabzon'da Kurallar Değişiyor

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Ersun Yanal’dan enkaz devralan Rıza Çalımbay, kısa zamanda ciddi  farklılıklara imza atarak Trabzonspor’u ayağa kaldırmayı bildi. İşte Ersun Yanal’ın stratejik olarak yaptığı değişim ve yeni kararları:
1. Antrenman için Yeni Saat Planlaması

Antrenmanları 18.30’dan sabah 10.00’a aldı. Böylece futbolcuların hafta içerisinde aileleriyledaha fazla zaman geçirmelerinin yolu açıldı. Bordomavililer artık haftada bir kez akşam idmanı yapıyor. Bu çalışma 17.00’de başlıyor.
2. Yedekler Daha Aktif Olacak

Takımın başına geçtiği ilk günden bu yana tüm oyuncuları kullanacağı mesajını verdi. Antrenmanlarda dahi beklentileri karşılamaktan uzak bir görüntü çizen isimleri kazanmaya çalışan Çalımbay, ‘Hak eden formayı alır’ düşüncesini hayata geçirdi.
3. Yetersiz Olanlara Ceza Çalışması
Yetersiz olan futbolculara, artı 1 saatlik ceza antrenmanı getirildi. 90 dakika çıkarmakta zorlanan oyunculara bu sistemle ‘Kendini toparla’ mesajı verildi. Ceza antrenmanlarından ilk nasibini alan isimler ise Sosa, Volkan Şen, Yusuf Yazıcı ve Rodallega oldu.

4. Çok Çalışan İlk 11 de Olacak
Çalımbay en radikal kararı, Jose Sosa’yı kulübeye çekerek aldı. Arjantinli 10 numarayı G.Saray maçında yedek soyundurması, “Hiç kimsenin forma garantisi yok” anlamını taşıyordu.
5. Taraftar Desteği Daha Aktif Hale Getirilecek
Basına ve taraftara kapalı idman politikasından vazgeçildi. Böylece taraftarın takımı daha yakından takip etmesi sağlandı. Çalımbay bu hamle ile Trabzonspor-şehir bütünleşmesi için adım attı.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ