Türkiye Hava Durumu Tahmini – Sağanak Yağmur

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Meteoroloji’den uyarı üstüne uyarı geliyor. Kasım ayının son haftasına girmemize rağmen henüz tam anlamıyla kış soğuklarını yaşamadığımız gibi Türkiye’nin birçok kesiminde hava açık ve yağmur yağmıyor. Yılın soğuk ve yağışlı günleri başlıyor Meteoroloji büyük uyarılar yapmakla kalmıyor, uyarlarını tekrarlıyor. Türkiye’nin neredeyse tüm kesimlerinde yağmur ve sağanak bekleniyor.
Türkiye Hava Durumu Tahmini
Batı Akdeniz, Marmara ve Ege bölgelerinde yağışın oldukça şiddetli ve gök gürültülü olabileceği tahmin ediliyor. En çok yağmur yağacak şehirlerimiz ise Karaman, Mersin, Aksaray, Eskişehir, Konya olması bekleniyor. Yağışların özellikle Akdeniz bölgesinde kuvvetli olması beklenirken, tüm bu bölgelerden gök gürültülü sağanak beklendiği açıklandı.
turkiye-hava-durumu-saganak-yagis
İstanbulda Hava Durumu
İstanbul’da hava durumu parçalı ve çok bulutlu olması beklenirken, İstanbul’un bazı kesimlerine zaman zaman yağmur yağabileceği, fakat etkili olmayacağı tahmin ediliyor.
İzmir Hava Durumu – Yağmur Yağacak mı?
İzmir Parçalı bulutlu ve yer yer yağmur yağışları görülecek. Özellikle günün ilerleyen saatlerinde sağanak yağış ve gök gürültüsü beklenmektedir.
Karadeniz Bölgesin Hava Durumu
Karadeniz bölgesinde yağış beklenmemekle birlikte havanın kapalı olması bekleniyor. Karadeniz bazı bölgelerinde sis beklenmekle birlikte yurdun birçok kesiminde aynı hava etkili olmaktadır.
Yağmur Ne Zaman Nereye Yağacak?
Etkili olması beklenen yağmurun Batı Akdeniz, Marmara ve Ege bölgelerine ağırlıklı olarak yağması bekleniyor. Özellikle sağanak ve gök gürültülü yağışların olması beklenirken, Meteoroloji şiddetli yağış uyarısında bulundu.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ