Windows 10 Pro Oem Key Nedir?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Windows 10 Pro oem key satın al yazımıza hoş geldiniz. Alternatif Windows 10 Pro lisans anahtarı için tercih aramaktaysanız yazımıza göz atın.

Windows 10 Pro Oem Key Satın Al

Windows 10 Pro Oem key satın almak istiyorsanız enucuzlisans.com tam da size göre! İlgili işletim sisteminin sahte lisansları son dönemlerde internet piyasasında oldukça yaygın. Windows 10 sürümüne ait sahte lisanslar, zararlı yazılımlara sahip olduğundan dolayı bilgisayar performansınızı kötü derecede etkileyebilir. Bu yüzden Windows 10 lisansı alırken oldukça dikkat etmeniz gerek.

Orijinal lisanslar sürekli güncellenebilir olduğundan dolayı güncellemede kaynaklanan herhangi bir hata, başka bir güncellemeyle kapatılması mümkün. Siz de sürekli olarak bir hatayla karşı karşıya kalmak istiyorsanız veya aynı hataları almaktan sıkıldıysanız orijinal bir Windows 10 işletim sistemi almanız gerekmekte.

Windows 10 Pro Oem Nedir?

Oem anahtar ya da Oem lisans yalnızca tek bir bilgisayarda kullanılmak için oluşturulmuş dijital lisanslardır. OEM (Original Equipment Manufacturer) Orijinal ekipman üreticisi anlamına gelmektedir. Bu yüzden, OEM lisanslar genel olarak satın almış olduğunuz cihazlarla birlikte sizlere sunulmaktadır.

OEM’in diğer lisanslardan farkı tek bir cihaz üzerinde kullanılmak için üretilmiş olmasıdır. Satın almış olduğunuz lisans, anakartınıza işlendiğinden dolayı başka anakartlarda kullanmanız imkansız hale gelmektedir. OEM lisans ayrıca Microsoft tarafından, bilgisayar üreticilerine satılmaktadır. Oem lisansların tam olarak ne işe yaradığı kullanıcılar tarafından karıştırılan durum arasında yer almaktadır. Eğer siz de Windows 10 Pro lisansı alacaksanız ne işe yaradığını bilmeniz gerek. Şimdi sizlerle birlikte Oem lisanslarının ne işe yaradığını hep birlikte görelim.

  • Oem lisanslar sadece bir adet bilgisayarı lisanslamakta. Bundan dolayı başka bilgisayarlarda bu lisans anahtarları kullanılamaz. Dolayısıyla tek kullanımlıktırlar.
  • Oem lisanslar, anakartınız hariç cihazınızdaki diğer bütün donanımlarınızın değiştirilmesine ve yükseltilmesine izin sağlar.
  • Oem lisansta kullanıcılar direkt olarak ne yazık ki Microsoft tarafından desteğe başvuramaz. Herhangi bir destek için ilk olarak lisans üreticisine başvurmalısınız.

Windows 10 Pro Oem Güvenli Midir?

Oem lisanslar diğer lisans türlerine göre farklılık göstermektedir. Piyasada dijital lisans satışı arttığından dolayı bu alandaki çoğu site, lisans satışı yapmaktadır. OEM lisanslara güvenmek istiyorsanız yapacağınız eylemlerden birisi iyi bir internet sitesi bulmanız olmakta. Bu sayede almış olduğunuz oem lisansının sahte ihtimali oldukça düşük bir seviyeye inecektir.

Normal lisanstan ne farkı vardır?

Oem lisanslar genel olarak bilgisayar üreten şirketlere uygulanan bir terimdir. Herhangi bir teknolojik mağazadan aldığınız cihazınızda hazır Windows 10 varsa büyük ihtimalle bu cihaz Oem lisansına sahiptir.

Oem lisansları, sadece bilgisayar üreticilerine satılan lisanslar olarak özetlememiz sizler için yararlı olacaktır. Bundan dolayı cihazınızla birlikte gelmiş olan Windows 10 yazılımına güvenebilirsiniz. Normal lisans türleri Oem lisansın aksine aynı anda kullanılmaması dışında istediğiniz kadar farklı bilgisayarlarda kullanma hakkına sahip olmanıza olanak sağlar.

Microsoft Store veyahut teknoloji mağazalarından almış bulunduğunuz Windows sürümleri normal lisans olarak geçmektedir. Normal lisanslar bilindiği üzere kutulu lisans olarak da halk arasında bilinmektedir. Şimdi sizlerle birlikte Oem lisanslarıyla normal lisansların arasındaki farkı inceleyelim.

  • Almış olduğunuz normal lisansı anahtarlarını kullandığınız bilgisayardan kaldırarak istediğiniz bir cihaza taşıyabilirsiniz.
  • Normal lisanslar Oem lisansların aksine bilgisayarınız üzerinde anakartta dahil olmak üzere istediğiniz kadar donanım değişikliğine gitmenizi mümkün kılar.
  • Oem lisanslara göre en önemli özelliğiyse bu lisans türünde Microsoft tarafından teknik destek alma hakkını yakalayabilirsiniz

Windows 10 İçin enucuzlisans.com

Orijinal lisans her zaman en sağlıklı verimi sunmaktadır. Zira orijinal lisanslar güvenli ve stabildirler. Birçok lisansın güvenli ve stabil olmadığını fark etmeniz mümkün. Bunun sebebi çoğunlukla crackli ürünlerden gelir. Orijinal lisans sayesinde cihazımızın performansı artacağından dolayı rahatlıkla cihazımızı kullanabiliriz.

Windows 10 Pro Oem lisansı arıyorsanız tiyi bir araştırma yapmanız gerekiyor. Piyasadaki bulunan lisans satış sitelerini gezmeli, alıcı yorumlarını okumalı ve iyi bir analiz yapmalısınız. Sitenin mümkün olduğu kadar canlı destek hattına sahip olup olmadığını da ayrıca kontrol etmelisiniz.

Siz de güvenilir bir Windows 10 Pro Oem lisansına sahip olmak istiyorsanız enucuzlisans.com sitesini tercih edebilirsiniz. Sizlere sunmuş olduğu canlı destek ve Whatsapp destek hattıyla birlikte her türlü sorunda yanında olduğunu gösteren bu sitemiz basit ödeme yöntemlerinden dolayı kullanıcılar tarafından oldukça tercih ediliyor.

 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ