Windows 10 Pro Satın Al

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Windows 10 pro daha fazla güvenlik özelliğine sahip olan işletim sistemlerindendir. Buna istinaden cihazlar kötü amaçlı yazılımlardan ve saldırılardan korunur. Windows 10 pro sürümleri cihazlar da güvenlik aşamaları ile kullanıcı tanıma özelliklerine sahiptir. Microsoft, Windows 10 pro ile eski bir işletim sistemleri yeni fonksiyonlar ile yeniden tasarlanmış ve bu sürümde geliştirilmiştir.

Böylelikle içeriğinde yer aşan yeni bir versiyonla işletim sisteminin teknolojisini ve tasarımını güncelleyerek yeni özellikler eklenmiştir. Bununla birlikte windows 10 pro satın al şeklinde tüm cihazlara da kurulabilme özelliğine sahiptir. Windows 10 pro özelliğinde işletim sisteminin grafik kullanıcı ara yüzü vardır. Bu ara yüz Windows 10 pro ürününün, cihazlarda özelliklerine uyum sağlamasında etkilidir.

Windows 10 Pro Lisans Özellikleri

Windows 10 Pro ile akıllı telefonlarda, tabletlerde ve Xbox’ınızda rahatlıkla kullanım sağlanabilir. Windows 10 Pro ürününe ait windows 10 lisans satın al anahtarı ile bilgisayarda format atmadan kullanım sağlama özelliği vardır. Bunun için kullanıcıların sadece ürün anahtarını yazması gerekir. Bu sürüme ayrıca kullanıcılar sunucunuzu veya yazıcılarını bağlayabilir.

 

Şirketlerden kullanılan ve kurulan bu sistemler verilerin korunması sağlanır. Buna istinaden, Windows 10 Pro sürüm güvenliğe dayalı bir sistemdir. Windows 10 Pro sürümünün de ev masaüstü için kullanılan versiyonu yüksek kaliteli güvenlik önlemlerine sahiptir. Windows 10 Pro ürününde ayrıca profesyonel sürümde birçok ek özelliği vardır. Buna bağlı olarak BitLocker şifrelemesi en üst düzey güvenlik uygulamasıdır.

Windows 10 Pro Güvenlik Ve Erişim Özellikleri

Windows 10 Pro cihazlara daha fazla güvenlik özelliği sağlayan sürümdür. Bununla birlikte artırılmış denetim, sağlam ve donanımı ile iş bilgisayarlarında güçlü temelleri sağlar. Ayrıca daha fazla iş için işyerlerinde kaynakların genişletilmesinde tüm uygulamaları ile destek sağlar. Windows 10 Pro evlerde veya iş yerlerinde çalışma ortamına sağladığı tüm aksiyonlar ile verimlilik artırır.

Bununla birlikte işlemci özelliği ille daha hızlı çalışarak her şeye daha çabuk ulaşılmasını sağlar. Windows 10 Pro ile Microsoft Teams’e erişim sağlayacak birçok özellik vardır. Buna istinaden iş yerlerinde toplantılar da tüm uygulamaları ile kolaylık sağlar.  Ayrıca windows 10 satın al ile Microsoft Teams’in sunduğu tüm hizmetleri bünyesinde bulundurur.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ