Yalçın Çakırın Yüzü Neden Şiş

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Flash Tv’deki programıyla çok konuşalan, özellikle küfürlü konukları ve onlara karşı davranışlarıyla zaman zaman komedi programlarının diline düşen Yalçın Çakır, 2 haftadır programı yüzü, gözü şiş içinde sunuyor.
Flash Tv’yi açıp Yalçın Çakır’ı gören izleyiciler “Yalçın Çakır’ın yüzüne ne oldu neden şiş?”, “Yalçın Çakır dayak mı yedi?” gibi sorular yöneltince bu konuda açıklama getirmek istedik. Yüzü ilk bakışta dayak yemiş izlenimi veren Yalçın Çakır, burnunda eskiden beri olan sorun nedeniyle ameliyat olmak istemiş. Ancak, tavsiye üzerine göz önlerindende estetik ameliyat olmuştur.
Ameliyat sonrası beklediği kadar hızlı bir şekilde iyileşemeyen Yalçın Çakır bir süre programı yüzü, gözü şiş şekilde sunmak zorunda kalmıştır. Anlaşılan o ki Yalçın Çakır Gerçeğin Peşinde programını bir süre daha böyle sunmak zorunda kalacak. 7’den 70’e izleyici kitlesine sahip Yalçın Çakır’ın sunduğu Gerçeğin Peşinde programı Hafta için hergün Saat 16:30’da, Pazar günleri ise 12:40’da izleyicileriyle buluşuyor. Ayrıca gece o güne ait programın tekrarını izleyebilirsiniz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ