Yaparım Bilirsin Yarışması Bitti mi? Neden Yok?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

yaparim-bilirsin-neden-yok-bitti-miShow Tv ekranlarında izlediğimiz Yaparım Bilirsin adlı yarışma programı yayından kaldırıldı. Show Tv’nin 39 bölüm ekranlara getirdiği yarışma programı Yaparım Bilirsin programı artık yayınlanmayacak. Behzat Uygur’un sunuculuğunu yaptığı Yaparım Bilirsin yarışması izlenme oranı az olduğu için kaldırıldı. Kanal D ekranların yayınlanan Ben Bilmem Eşim Bilir isimli programın elde ettiği başarı sonrası aynı formata sahip Yaparım Bilirsin programını ekranlara getiren Show TV 39 bölüm oynattığı yarışma programını sonunda ekranlardan kaldırıyor.
Yaparım Bilirsin Yarışması Bitti mi?
Yaparım Bilirsin yarışması yabancı versiyonu My Man Can olarak bilinen yarışma programının formatı alınarak yapılmıştı. Sunuculuğu için Behzat Uygur’a teklif götürülmüş ve daha öncesinde kardeşi ile birlikte yaptıkları yarışma programlarında başarı Yaparım Bilirsin yarışmasında da beklendi. Behzat Uygur sunuculuğunu yaptığı Yaparım Bilirsin isimli yarışma programında kendi çabasıyla 39 bölüme kadar devam edebilse bile istenen başarıyı elde edimemiş olacak ki Yaparım Bilirsin yarışması kaldırılıyor.
Yaparım Bilirsin Yarışması Neden Yok?
İlk olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Ben Bilmem Eşim Bilir isimli yarışma ile karşımıza çıkan My Man Can yarışma formatının, ardından elde edilen başarı sonrası Show Tv İç Yapımlar’ında ilgisini çekmiş ve Behzat Uygur sunuculuğunda Yaparım Bilirsin isimli yarışma programı yapılmaya başlanmıştı. Birkaç bölüm şans verilen Yaparım Bilirsin isimli yarışma sonrasında istenen başarıyı elde edemedi ve izleyenlerinde ilgi göstermemesi sonucu kaldırıldı. Bir kesim izleyiciye göre ise yarışmanın Ben Bilmem Eşim Bilir isimli yarışma programdan sonra yayına girmesinin Yaparım Bilirsin isimli yarışma programını karşı tepki oluşmasına neden oldu. Bir kesim kişiye göre ise Yaparım Bilirsin yarışması iyi devam edilirken kaldırılmamalıydı. Sosyal Medya’da yapılan yorumlar böyle iken Behzat Uygur’un sunduğu Yaparım Bilirsin yarışması neden yok? Yaparım bilirsin bitti mi gibi soruların cevabıda yanıt bulmuş oldu.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ