Yemek Masası Fiyatları – Modelleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Günümüzde artık hem çekirdek aile yapısına dönüşmekten, hemde daha küçük evlerde yaşamaktan, aldığımız mobilyaların ebatları git gide küçülüyor. Bunlardan biri de yemek odası takımları. Zira eskiisi gibi ince uzun 12-24 kişilik yemek masaları yerine 4 kişilik 6 kişilik yemek masası modelleri üretiliyor ve kullanılıyor. Gerçi bu 4-5 kişilik yemek masalarıda içten açılır halde üretilip yine 12 kişilik olabiliyor. Bunların yanında hem fazla yer kaplamadığı hemde oldukça şık bir görünüme sahip olduğu için oval yemek odası takımları tercih edilmeye başlandı. Sizde oval yemek masaı modelleri arıyorsanız, bu örneklere bir göz atın.

Benim gibi, sizde sıkılmış ve eviniz için farklı modeller arayışı içine girenlerden misiniz? Yoksa, ev dekorasyonunda farklı ve çılgın modeller arayanlardan mısınız? Hiç sorun değil, çünkü sitemizde her isteğe verilecek öneriler mevcut. Ama sizin için hazırladığımız masa modellerini görünce şaşırıp, ışıklı masa modeli de var mı? Daha neler dediğinizi tahmin edebiliyorum.
Masa Modelleri
Çok estetik ve şık bir masa üstelik mum yakma gibi bir derdimizde yok…Sizce?
Yemek Masası Modelleri
Gözlerim kamaştı doğrusu, yemek mi yiyeceğiz? Yoksa görsel bir tanıtımı?

Işıklı lüks masa modelleri

Eminim, romantik mum adeti, bu masa tasarımlarıyla artık mazi olacak..

12 kisilik yemek masası,oval mutfak masası,mutfak masası modelleri ve fiyatları,oval yemek odası,12 kişilik yemek masası modelleri, oval yemek masaları,12 kişilik yemek masası modelleri ve fiyatları

Cam Akvaryum Masa Modelleri
Sizde, benim gibi balık izlerken mutlu olanlardansanız İşte aradığınız masa bu olmalı.
farkli masa modelleri, kırmızı masa örnekleri

orjinal masa tasarımı, İki farklı renk ve muhteşem bir tasarım , masa modeli farklı olmasa da ışık oyunu çok iyi bir fikir olmuş.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ