Ziraat Bankası Dosya Masrafı İadesi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Ziraat Bankası dosya masraflarını geri ödüyor. Dosya masrafı adı altında kredi çeken müşterilerinden aldıkları ücretleri geri ödemek zorunda kalacak olan Ziraat Bankası için karar mahkemeden geldi. Mahkemelere yapılan başvuru ve şikayetlerin oldukça fazla olması nedeniyle Ziraat Bankası artık mahkemeye gidilmesine gerek kalmadan dosya masrafını geri almak isteyen tüketicilere paralarını iade edecek.

Ziraat Bankası Dosya Masrafı İadesi

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, mahkemelerde kaybettikleri kredi masraf ve komisyonlarını, bürokrasiyi azaltmak için talep edenlere doğrudan verdiklerini söyledi. Meclis KİT Komisyonu’nda bir sunum yapan Aydın, müşteri odaklı yeni bir bankacılık anlayışına geçtiklerini söyledi.
ziraat-bankasi-dosya-masrafi-iadesi
Aydın, Tüketici Hakem Heyetleri ve mahkemeleri dolduran kredi masraf ve komisyonlarına ilişkin iade talepleri konusunda da bilgi verdi. Aydın, “Bürokrasiden alamadığımız parayı vatandaştan almayacağız. Yeni düzenlemeyi makineye yükleyeceğiz şube müdürlerimizin, müdürlerimizin, yöneticilerimizin, çalışanlarımızın komisyonu indirme yetkisi olacak” dedi. Aydın, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ben aynı zamanda Bankalar Birliği Başkanıyım. Aldığımız komisyonların tamamını geri veriyoruz. Hatta şöyle bir karar aldık, artık mahkemeye gitmeye gerek yok. Talep etsin. Zaten kaybediyoruz, ödeyeceğiz.”

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ