Emekliye 13. Maaş

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

SGK tarafından emekliler için banka müdürleriyle yapılacak görüşme sonucunda emeklilere 13. maaş verilecek. 10 Milyon emekli her yıl 1 maaş fazla alacak. Henüz kesinleşmeyen uygulama için SGK’ya bankalarla yapılacak görüşmede en az 1 maaş tutarında promosyon isteğinde bulunuldu. SGK ve Bankalar arasında yapılacak görüşme sonucunda emeklilere her yıl promosyon verilmesi kararlaştırılacak. Tutarın ise 1 maaş tutarında olması isteniyor. Ancak, bu konuda henüz net bir görüşme yada net bir anlaşma yapılmadı.
Emekliye 13. Maaş Verilecek mi?
Emekliye 13. maaş başlıklı haberimize göre uygulamanın olması durumunda 10 milyon emekli bu uygulamadan yararlanacak. Sosyal Güvenlik Kurumu bankalarla yapılacak görüşmenin 3 etapta olması gerektiği, tek görüşmede bu anlaşmanın tamamlanmasının neredeyse imkansız olduğunu belirtti. Emekliler ise SGK’nın haklarını savunmasını ve bankalardan en az maaş tutarında yılda 1 kez promosyon almaları için uğraş vermelerini istiyor.
emekliye-13-maas-verilecek-mi-promosyon
Emekliye Promosyon Ne Zaman Verilecek?
Açlık sınırını biraz geçen emekli maaşı için emekliler için müjde olacak haber. Promosyon haberinin en kısa sürede sonuçlanmasını heyecanla bekleyen emekliler SGK’nın bankalarla yapacağı görüşmeden olumlu sonuç alınmasını bekliyor. Sosyal Güvenlik Kurumu Bankaların promosyonu düşük tutmak için uğraşacaklarını fakat yinede ellerinden geleni yapacağını belirtiyor. Özellikle maaşlarını aldıkları bankadan kredi, kredi kartı vb. işlemleri yapan kişi sayısından elde edilen kar oldukça fazla. Bu yüzden emekliler kendi bankalarından alacakları promosyonu heyecanla bekliyor. SGK’nın Bankalarla yapacağı görüşme sonucunda emekli kesiminin Promosyon alıp alamayacağı belli olacak. Emekliye 13. maaş verilecek mi sorusunun cevabıda alınmış olacak. firsthaber.net olarak umuyoruz ki emekliler 13. maaş yani promosyon imkanlarından yararlanabilir.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ