Etilerde Patlama Ayrıntıları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Etilerde meydana gelen patlama sonrasında ayrıntılar belli olmaya başladı. Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu yakınlarında bulunan Koç köprüsü altında gerçekleşen patlamada köprü altında bulunan İETT durağında patlamanın gerçekleştiği öğrenildi. Patlamanın şiddetinin çok fazla olduğu ve İstanbul’un birçok bölgesinde patlamanın hissedildiğinin ve özellikle Etiler’de tüm vatandaşların patlama sonrasında büyük endişe yaşadığı öğrenildi.
Etilerde Patlama Ayrıntıları Neler?
Patlama sonrasında edinilen bilgiler doğrultusunda patlamanın bir çöp konteynırında gerçekleştiği ve bombanın konteynır içerisinde patladığı için çok daha fazla sese neden olduğu belirtildi. Yeni bombalara ve yeni patlamalara karşı alınan önlemlerin yanı sıra çöp konteynırının param parça olduğu ve etrafa yayılan beton parçalarının dikkat çektiği belirtildi. Koç köprüsü altında bulunan bir adet taksi, 2 adet otobüs ve bir adet sivil araç patlama sonrasında büyük hasar gördüğü için aynen duruyor.
etiler-patlama-ayrintilari
Patlama Nasıl Gerçekleşti?
Polis çevre yollarıda kapattı. İlk olarak Ak Merkez önünden geçen yol tamamen trafiğe kapatılırken, patlamanın olay yerinde bulunan motorsikletli birinin bıraktığı paketten kaynaklandığı belirtti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Fikret Seçen’de olay yerinde polislerden bilgi alıyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ