Antalya'da Deprem Oldu!

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Antalya’da 6 şiddetinde deprem meydana geldi. Geçtiğimiz aylarda Akdeniz’de yaşanan depremin büyük depremlerin habercisi olduğu söylenmişti. Akdeniz’de 6.0 ‘lık deprem herkesi korkuttu. Antalya’nın Alanya İlçesinde meydana gelen deprem sonrasında bazı binalarda ufak hasalarda meydana geldiği öğrenildi. Merkez üssü Antalya Körfez olan 6 şiddetindeki deprem için yerine 43 km altında meydana geldiği açıklandı.
Antalya’da Deprem mi Oldu?
Antalya’da meydana gelen deprem çevre illerdende hissedildi. Antalya’lılar “Acaba yeni deprem olur mu?”, “Antalya’da deprem devam edecek mi” gibi soruları merak ediyor. Uzmanlar ise birkaç saat temkinli olunmasını öneriyor. Türkiye saatiyle saat 17:20 ‘de meydana gelen deprem, 28 aralık 2013 cumartesi günü yaşandı. Deprem Antalya’dan sonra en çok Denizli’de hissedildi. Depremde can yada mal kaybı yaşanmadı. Ancak, 6 şiddetindeki büyük depremde birçok binada ufak çaplı hasarların meydana geldiği açıklandı.
antalyada-deprem-oldu-28-aralik-2013
Deprem Nerede Oldu?
Akdeniz’de geçtiğimiz aylarda meydana gelene deprem sonrasında bu depremle birlikte Antalya’lılar korku dolu anlar yaşamaya başladı. Antalya’nın Alanya ilçesinde yaşanan deprem tüm Antalya’lıları tedirgin etti. Depremde can yada mal kaybı olmaması sevindirirken, ilerleyen günlerde yeni ve daha büyük deprem olabilme ihtimali şehirde yaşayanları ürkütüyor. Akdeniz bölgesinde meydana gelen deprem nedeniyle çevre il ve ilçelerde de tedirginlik söz konusu.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ