Gülben Ergen ve Erhan Çelik Birlikte mi?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

gulben-ergenle-erhan-celik-birlikte-miGeçtiğimiz günlerde adı aşk dedikodularına karışan Gülben Ergen ve Erhan Çelik bugünlerde birlikte Show TV ekranlarında yapacakları program görüşmeleri sonrasında aşk dedikodularının daha artmasına neden oldu. Gülben Ergen ve Erhan Çelik birlikte mi? soruları son günlerde yaşanan bu olaylarla arttı. firsthaber.net Erhan Çelik durumu twitter hesabından yalanlarken, Gülben Ergen konu hakkında henüz bir açıklamada bulunmadı.
Gülben Ergen ve Erhan Çelik birlikte Show Tv ekranlarında program yapmak üzere anlaşmaya dursun, Gülben Ergen ve Erhan Çelik birlikte mi? Aşk mı yaşıyorlar? soruları aldı başını gitti. Magazin gündeminde özellikle bu hafta Gülben Ergen ve Erhan Çelik aşk dedikoduları en büyük haber olarak gösterildi. Erhan Çelik Ali Kırca’dan aldığı Show Tv haber dairesi başkanlığı görevi sırasında Kanal 7 ekranlarından geldikten sonra işini gayet başarılı şekilde devam ettirdi. Erhan Çelik Gülben Ergen ve kendisi hakkında çıkan aşk dedikodularına Twitter adresinden şöyle yanıt verdi: “Habercilik mesleğimi yürüttüğüm Show Tv’de özenle işidmi yaptığım bu dönemde hakkımda maksatlı çıkarılan haberler asılsızdır.”
Gülben Ergen ve Erhan Çelik ilk olarak 2011 yılında TRT ekranlarında yer alan Gülben Ergen’e ait programda karşı karşıya gelmişti. Gülben Ergen ve Erhan Çelik bu programda Van Depremi ve deprem sonrasında oluşturulan kampanyaları değerlendirmişti. Gülben Ergen ve Erhan Çelik birlikte mi? sorusunun cevabı şimdilik hayır olarak görülüyor. Ancak, ünlüler çoğu kez hayır dedikleri birliktelikleri gerçek çıkabildiği için bir süre daha beklemekte yarar var. Ancak, açıklamalara bakılırsa Gülben Ergen ve Erhan Çelik aşkı şu anda doğru değil gibi görünüyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ