Kelime Oyunu Cem Yılmaz Yılbaşı Özel Programı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Cem Yılmaz yılbaşında ekranlarda olacak. Show Tv ekranlarında yayınlanan Ali İhsan Varol’un programına katılan Cem Yılmaz yılbaşı özel çekimini gerçekleştirdi. Programa kendi isteği üzerine katılan Cem Yılmaz aynı zamanda yarışmada abisininde yer almasını istedi. Kelime Oyunu isimli programda yer alan Cem Yılmaz abisi Can Yılmaz ile birlikte yarıştı.
Cem Yılmaz Yılbaşında Kelime Oyunu Programında
Yılbaşında Show Tv ekranlarında kahkalarınızı durduramayacaksınız. Cem Yılmaz Show Tv’de yayınlanan Kelime Oyunu isimli program için sevilen sunucu Ali İhsan Varol’u aradı. Abisiyle birlikte programa katılmak istediğini belirten Cem Yılmaz, programda abisininde yer almasını istedi. Başka ünlülerin olmasını şart koşmayan Cem Yılmaz, Kelime Oyunu programı sunucu Ali İhsan Varol’u bu isteğiyle memnun etti. Kısa sürede hazırlıkları tamamlayan Kelime Oyunu ekibi, Cem Yılmaz ve abisi Can Yılmaz ile birlikte bir program çekimini yılbaşı için tamamladı.
cem-yilmaz-yilbasinda-kelime-oyunu-programinda
Cem Yılmaz Kelime Oyunu 2014 Show Tv
Cem Yılmaz’ın gösterilerin daima abisiyle ilgili espriler yaptığı ve Can Yılmaz’a bu konuda takıldığı biliniyor. Kelime Oyunu programında yer alacak olan abi kardeş seyircileri gülme krizine soktu. Show Tv’de 2014 yılbaşı için hazırlanan programı TV seyircilerininde izleyince çok eğleneceği iddia ediliyor. Eğlenceli ve sevilen program Kelime Oyunu 31 aralık 2013 Show Tv ekranlarında Cem Yılmaz’la birlikte yılbaşı özel programıyla sizlerle olacak.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ