Fenerbahçe İrfan Can Kahveci’yi Kadrosuna Kattı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Fenerbahçe Spor Kulübü, Medipol Başakşehir’den milli futbolcu İrfan Can Kahveci’yi 4,5 yıllığına kadrosuna kattığını açıkladı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada 25 yaşındaki oyuncu için 7 milyon avro bonservis bedeli ödeneceği, bu bedelin başarıya bağlı bonuslarla 8 milyon avroya çıkabileceği duyuruldu.

Uzun süredir Galatasaray ile Fenerbahçe arasında transfer çekişmesi yaşanmasına neden olan İrfan Can Kahveci için sarı-lacivertli kulüp Başakşehir ile anlaşmaya vardı.

BONSERVİS BEDELİ, 8 MİLYON AVROYA ÇIKABİLECEK

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada 25 yaşındaki oyuncu için 7 milyon avro bonservis bedeli ödeneceği, bu bedelin başarıya bağlı bonuslarla 8 milyon avroya çıkabileceği duyuruldu. Ayrıca oyuncunun üçüncü bir kulübe transferi halinde 11 milyon avroyu aşan tutarın yüzde 20’si, Medipol Başakşehir’e ödenecek.

Yapılan açıklama şöyle:

“Profesyonel futbolcu İrfan Can Kahveci’nin transferi konusunda Kulübü Medipol Başakşehir FK ile anlaşmaya varılmıştır. Medipol Başakşehir FK kulübüne toplam transfer bedeli olarak 7.000.000 avro+KDV ödenecektir.

Transfer bedeline ilaveten, futbolcunun kulübümüzde oynadığı süre boyunca gerçekleşecek sportif başarılarımıza bağlı olarak azami 1.000.000 avro+KDV bonus bedeli Medipol Başakşehir FK Kulübüne ödenecektir.

Futbolcu’nun 3. bir kulübe transfer olması halinde, 11.000.000 avroyu aşan tutarın %20 + KDV’si, Medipol Başakşehir FK’ye ödenecektir.”

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ