Survivor Nazenin mi Larissa mı – Kim Elendi? 15 Nisan 2013

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

survivor-15-nisan-2013-kim-elenecek2013 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında bu hafta yine birbirinden heyecanlı oyunlar oynandı. Survivor yarışmasında bu hafta ödül oyunu ve dokunulmazlık oyunları oynandı. Ödül oyununda verilen ödüller ise muhteşemdi. Bu hafta adaya Ünlüler takımında bir kişi veda edecek. Ünlüler haftalar kazandığı dokunulmazlık serisine bu kez son verdi. Ünlüler adasında ilk konsey yaşanacak ve 2 isimden biri adaya veda edecek.
Survivor Ünlüler Gönüllüler Özeti 14 Nisan 2013
Gönüllüler takımı 5 kişi kaldıktan sonra oyun kaybetmeye devam etti. Ödül oyununda duş, ev ve yiyecek verilecekti. Ünlüler 7-0 lık galibiyetle ödül oyununu aldılar. Duş yaparak galibiyet sevinci yaşayan ünlülerin, evlerinin 2 hafta daha adada kalmasıyla rahat ettiler. Ayrıca yiyecek ödülüyle kek keyfi yaşadılar. Ancak, ünlülerin aldığı bu farklı galibiyet bu haftanın son galibiyeti oldu. Çünkü, Ünlüler haftalar aldıkları dokunulmazlık oyunlarını bu hafta alamadılar. Ödül oyununda elle tutulmak üzerek basit bir oyun oynandı. Ancak, dokunulmazlık oyununda kondisyon, kol kuvveti ve konsantrenin önemli olduğu bir oyun oynandı. Dokunulmazlık oyununda Fatma Gül Fakı omuz ve bel kısmından sakatlandı. Bennu ile yarışan Fatmagül düştükten sonra hastaneye götürülürken, Ünlülerin hanesine 1 galibiyet yazıldı. Kalan oyunları alarak kazanan Gönüllüler 7-2 kazanarak Ünlüler karşısında aldığı zaferle bu hafta konseye rahat gidiyor. Ünlüler adasında bu hafta 2 kişiden biri elenecek. Dokunulmazlık oyunu kaybeden ünlüler konseyde yazdıkları 2 kişinin SMS’e çıkmasını sağlayacak. Gönüllüler aldıkları ilk dokunulmazlık galibiyetiyle adalarına mutlu dönerken, Ünlüler ilk dokunulmazlık malübiyetini tattılar. Buda Ünlüler takımında sorunlar başlaması anlamına geliyor.
Survivor Nazenin mi Larissa mı – 15 Nisan 2013
Survivor bu hafta Ünlüler takımı adaya veda etmek üzere 2 kişinin ismi verildi. 2013 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışma programında dokunulmazlık oyununu bu hafta 7-2 kaybeden Ünlüler adalarında 1 kişinin gitmek üzere konseyde ismini verdi. Oylama sonucunda Nazenin, Larissa ve Irmak isimleri yazıldı. En fazla Nazenin ve Larissa yazıldığı için Survivor sms oylaması sonucunda adaya ya Nazenin yada Larissa veda edecek. Survivor Nazenin mi Larissa mı elenecek sorusunun cevabı yakında belli olacak. SMS oylaması sonucunda Ünlüler 8 kişi kalarak oyuna devam edecek. Nazenin yada Larissa ‘dan biri az oy alarak yarışmaya bu hafta veda edecek yarışmacı olacak. 15 nisan 2013 survivor Nazenin mi yoksa Larissa mı sorusunun cevabı sonuçlar belli olduğunda burada olacak.

15 Nisan 2013 Survivor Nazenin Elendi

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında bu hafta 15 nisan 2013 tarihinde pazartesi günü Nazenin mi yoksa Larissa mı? kim elendi? sorusunun cevabı Nazenin oldu. Bu hafta Survivor’da Nazenin elendi. 15 nisan 2013 Ünlüler adasında veda eden isim Nazenin oldu. Survivor Nazenin elenerek ünlüler takımında adaya ilk veda eden isim oldu. Ünlüler Gönüllüler Survivor 2013 yarışmasında bu hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler oylaması sonucunda Nazenin ve Larissa SMS’e kaldı. Acun Ilıcalı tarafından açıklanan sms oylamaları ile bu hafta adaya veda eden isim Nazenin oldu. Larissa aldığı oylarla adada kalırken, Ünlüler takımı Nazeninin elenmesiyle 8 kişi kaldı.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ