Dila Hanım Neden Yayınlanmadı? Artık Yok mu

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Star TV ekranlarında yayınlanan Dila Hanım dizisi artık Show TV ekranlarında yayınlanacak. Hatice Şendil, Erkan Petekkaya, Hülya Darcan başarılı oyuncuların yer aldığı Dila Hanım dizisi Star TV’de bitti mi? Neden yayınlanmıyor? Artık yok mu gibi sorularınız cevabı Show Tv ekranlarında olacak. Çünkü, Dila Hanım dizisi artık Show Tv ekranlarında devam edecek.
Dila Hanım Dizisi Bitti mi?
4 ekim 2013 Cuma günü Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan Dila Hanım dizisi 20:00’da başlayacak. Dizinin konusu ve karakterleri Star TV’de yayınlandığı gibi devam edecek ve dizide herhangi bir değişiklik olmayacak. Erkan Petekkaya Dila Hanım dizisinde yaşadığı öpüşme sahnesinden dolayı pişmanlık yaşadığınıda belirtti. Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde ki başarısıyla gönülleri feth eden Erkan Petekkaya Dila Hanım dizisinde Öpüşme sahnesinden rahatsız olduğunu ve dizilerde böyle birşeyin gereksiz olduğunu fakat sinemada olabileceğini belirtti.
dila-hanim-dizisi-bitti-mi-neden-yok
Dila Hanım Dizisi Ne Zaman Hangi Kanalda
Dila Hanım dizisinin yeni kanalı artık Show Tv. Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Dila Hanım dizisi bu hafta cuma günü saat 20:00’da başlayacak. 20:00’da ekran karşısına geçecek olan Dila Hanım dizisi sevilmesi ve iyi bir izlenme oranı elde etmesi durumunda Show TV’de yayınlanmaya devam edecek.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ