1453 Kartallar Grubu Kimdir? Ne Zaman Kuruldu?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

22 Eylül 2013 tarihinde oynanan Beşiktaş – Galatasaray derbisinde 1-0 galipken 2-1 mağlup duruma düşen Beşiktaş’lı taraftarlar son olarak Melo’nun kırmızı kart görmesinden sonra formasını çıkararak yaptığı hareket ile sahaya indi. Beşiktaş’lı taraftarlarn sahaya inerek hakemi ve futbolcuları özellikle koruları kovalaması ve bunu dışarıdan getirdikleri sandalyelerle yapması maça damgasını vurdu. İlk önce Çarşı grubunun üzerine atılan olay sonrasında 90+3. dakikada meydana gelen ve maçın tatil edilmesine neden olan olaylarda Beşiktaş’lı 1453 Kartallar isimli grubun sahaya indiği iddia edildi.
Sahaya İnenler Hangi Gruptandı
Çarşı grubu yaşananları kendi üzerine atanları kabul etmezken, olayın 1453 Kartallar grubu tarafından çıkarıldığını ve sahaya inen hiçbir Çarşı grubu mensubunun olmadığını açıkladı. Olimpiyat stadın gerçekleşen Beşiktaş – Galatasaray karşılaşmasında sahaya inen seyircilerin Çarşı mı yoksa 1453 Kartallar grubunun mu olduğu henüz bilinmiyor. Ancak, iki grup arasında sorunlar yaşanmaya devam edecek gibi görünüyor. ÖZellikle Gezi Parkı olaylarında da 2 grup arasında gerginlikler olduğu görülmüştü.
1453-kartallar-grubu-besiktas-galatasaray-maci
1453 Karttallar Grubu Ne Zaman Kuruldu?
1453 grubu henüz yeni grup. Çarşı grubunu sevmeyen ve Çarşı grubunu vatan haini olarak ilan eden 1453 Kartallar grubu kurulalı henüz birkaç ay oluyor. En azından şu bir gerçek, 1453 Kartallar grubu son birkaç aydır adını duyurdu. ÖZellikle Çarşı grubunun Gezi Parkı olayları sonrasında “Vatan Haini Çarşı Grubu” sloganıyla ortaya çıktılar. Çarşı grubuyla anlaşamayan 1453 Kartallar grubu son haftalar artan gerginliği Olimpiyat stadındaki maça taşıdılar.
Beşiktaş – Galatasaray Maçı Çarşı Grubu Açıklaması
Beşiktaş – Galatasaray karşılaşmasında son dakikalarda Melo’nun yaptığı hareketle birlikte sahaya inen taraftar grubunun ilk önce Çarşı olduğu iddia edildi. Çarşı ise hemen durumu yalanladı ve herhangi bir Çarşı mensubunun sahada olmadığı ve olmayacağını sahadaki grubun 1453 Kartallar grubunun olduğunu belirtti. 1453 Kartallar ve Çarşı grubu arasında süren gerginlik ilerleyen zamanlarda devam edecek gibi görünüyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ