Kanada Başbakanı Justin Trudeau Boşanıyor

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, 18 yıllık eşi Sophie Grégoire Trudeau ile ayrılma kararı aldı. Çift, çocuklarının iyiliği için özel hayatlarına saygı gösterilmesini istedi.

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, 18 yıllık eşi Sophie Grégoire Trudeau ile ayrılma kararı aldıklarını açıkladı. Zor konuşmalar sonrası ayrılma kararı aldıklarını açıklayan çift, çocuklarının iyiliği için özel hayatlarına saygı gösterilmesini istedi.

ÖZEL HAYATA SAYGI GÖSTERİLMESİNİ İSTEDİ

Kanada Başbakanı Justin Trudeau yaptığı duyuruda “Sophie ile birlikte açıklamak isteriz ki; yaptığımız anlamlı ve zor konuşmalar sonrası ayrılma kararı aldık” yazdı. “Her zamanki gibi birbirine ve birlikte kurduğumuz her şeye derin sevgi ve saygı duyan, yakın bir aile olarak kalacağız ve yenilerini kuracağız” diyen Trudeau, bu süreçte çocuklarının iyiliği için özel hayatlarına saygı gösterilmesini de istedi. Çift 2005 yılında Montreal’de evlenmişti ve üç çocukları – Xavier 15, Ella-Grace 14, Hadrien 9 – var.

Kanada Başbakanı Justin Trudeau ve eşi Sophie Grégoire Trudeau boşanıyor

SON DÖNEMDE BİRLİKTE GÖRÜLMÜYORLARDI

51 yaşındaki Trudeau ve 48 yaşındaki eşi Sophie son yıllarda kamu önünde daha seyrek birlikte görünür olmuştu. Çift bu yıl Mart ayında ABD Başkanı Joe Biden ve eşi Jill’i Kanada’da ağırlamış, Mayıs ayında da Londra’da İngiltere Kralı 3. Charles’ın taç giyme törenine katılmıştı.

HALKIN KARŞISINA BİRLİKTE ÇIKMAYA DEVAM EDECEKLER

Trudeau’nun ofisinden yapılan açıklamada ise çiftin ayrılma anlaşmasını imzaladığı, ancak halkın karşısına birlikte çıkmaya devam edecekleri belirtildi. Açıklamada ailenin gelecek hafta birlikte tatilde olacağı da aktarıldı.

“31 YILDIR SENİ BEKLİYORMUŞUM”

Justin Trudeau 2015’te ilk kez başbakan seçildiğinde çift Vogue dergisine çıkmış ve Sophie Grégoire Trudeau dergiye verdiği röportajda, birlikte çıktıkları ilk yemek sonrası Justin Trudeau’nun kendisine “31 yaşındayım ve 31 yıldır seni bekliyormuşum” dediğini söylemişti.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ