Popstar Ahmet Bora Narin Kimdir? Resimleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

2013 Popstar yarışmasında yarışacak yarışmacılar belli oldu. Dün gece başlayan Popstar yarışması bu yıl yine çok izleneceğe benziyor. Popstar yarışmasında yarışacak erkek yarışmacılarda oldukça iddialı gözüküyor. Star Tv ekranlarından izleyebileceğiniz Popstar yarışmasında, yakışıklı yarışmacı Ahmet Bora Narin dün akşam yarışmada “Gençliğe Veda” Şarkısını söyleyerek yarışmaya iddialı bir giriş yaptı. Performansına Jüri Serdar Ortaç ve Demet Akalın’da olumlu yorumlar gelirken, Bülent Ersoy ve Orhan Gencebay birkaç hatasını dile getirdi.
Popstar Ahmet Bora Narin Gençliğe Veda Şarkısı
2013 Popstar yarışmasında yarışmacı olan Ahmet Bora Narin hakkında bilgiler, biyografisi, Ahmet Bora Narin kimdir, resimleri gibi bilgileri sizlere sunacağız. AHmet Bora Narin’in Popstar 2013 yarışmasında performanslarıyla ilgili bilgiyide her hafta sitemizde bulabileceksiniz. 2013 Popstar yarışması yakışıklı şarkıcı Ahmet Bora Narin ile çok daha güzel geçecek gibi görünüyor. Ahmet Bora Narin Popstar 2013 yarışmasında sahne alan ilk yarışmacı olarak heyecanını gizlemeyedi.
2013 Popstar Ahmet Bora Narin Kimdir?
1993 yılında doğan Ahmet Bora Narin 27.10.1993 doğumlu olarak yarışmanın genç isimleri arasında yer alıyor. Liseyi yarıda bırakan AHmet Bora Narin açık lise öğrencisi olarak devam ediyor. Kuaförlük eğitimi almış olan Ahmet Bora Narin çıraklığı öğrenmiş. Erkek kuaförü olan Ahmet Bora Narin yarışmaya katılmadan önce Bursa’nın İnegöl ilçesinde sahne almış. Popstar Ahmet Bora Narin’in hayali ise hayatının sonuna kadar sahnede kalmak.
2013 Popstar Ahmet Bora Narin Resimleri

 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ