2014 Dünya Kupası Maçları Hangi Kanalda Yayınlanacak?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

2014 Dünya Kupası bu yıl Brezilya’da yapılacak. Dünya Kupasına katılacak takımlar ve gruplar belli oldu. 4 yılda bir yaşanan bu heyecan için nefesler tutuldu. Brezilya Dünya kupası 2014 maçlarının TRT ekranlarında yayınlanacağı biliniyordu. Ancak, Acun Ilıcalı’nın TV8 kanalı için 2014 Dünya kupası maçlarını dönüşümlü olarak TRT ile yayınlamak istemesi ve TRT ile anlaşması üzerine bu yıl Dünya kupası maçları TRT ve TV8 ekranlarında yayınlanacak.
2014 Dünya Kupası Maçları Ne Zaman?
Acun Ilıcalı TRT’ye yaptığı teklifle birlikte 2014 Dünya Kupası maçlarını TV8 kanalıyla birlikte yayınlama kararı aldı. Dünya Kupası maçları 12 haziran ve 13 temmuz tarihleri arasında oynanacak. Brezilya’da oynanacak olan 2014 Dünya Kupası maçlarının Ramazan’a denk gelen ve iftar saatlerine denk gelen karşılaşmaları için anlaşma sağladı. Acun Ilıcalı TRT’ye maçların bazıları için “İftar’a Doğru” programıyla aynı saate denk gelmesi nedeniyle yayın hakkını isteyerek TV8 kanalında yayınlamak istemesi üzerine yaptığı teklifi TRT kabul etti.
2014-dunya-kupasi-hangi-kanalda-yayinlanacak
2014 Dünya Kupası Maçları Hangi Kanalda?
Gruptan çıkamayan Türkiye bu yıl yine Dünya kupasında yer almıyor. Fakat, birbirinden güçlü ve önemli takımlar, izlemeye doyamayacağınız yıldızlar 2014 Dünya kupasında yer alacak. 2014 Dünya kupası maçları haziran ve temmuz aylarında yayınlanacak. Maçlar naklen ve canlı olarak TRT ve TV8 kanalından yayınlanacak. Dünya Kupası maçlarından bazıları ise iftar saatlerine denk geliyor. İftar saatlerine denk gelen maçlar için TV8 kanalına yayın hakkı verilecek. Diğer maçlar ise TRT ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. 2014 Dünya Kupası heyecanı şimdiden futbol severleri sarmış durumda.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ