2014 TC Kimlik Numarası Askerlik Yeri Öğrenme Sorgulama

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Askerlik süreleri gelen genç arkadaşlarımız için en büyük merak konusu olan konu Askerlik yerinin nereye çıktığıdır. Askerlik yeri öğrenme konusunda eskiye oranla kolaylıklar artmıştır. Askerlik başvurusunu yapan ve askerliğinin nereye çıkacağını öğrenmek isteyenler için hazırlamış olduğumuz makalemizde aynı zaman askerlik acemi birliği nereye çıktığının nasıl öğrenilebileceğide konuda yer alacak.
Askerliği Nereye Çıktı
Askerliği tecilli olanlar askerliğini öne aldırabilir. Askerlik başvurusunu yapan ve belgelerini eksiksiz olarak tamamlayan adaylar ise kendine askeriyeye gelmeleri belirtilen tarihlerde E-devlet aracılığıyla askerliğinin nereye çıktığını öğrenebilir. Aynı zaman askerliğinin kısa dönem ya da uzun dönem çıkıp çıkmadığıda böylelikle belli olur. Askerliğini Yedek Subay ya da kısa dönem olarak yapıp yapılmayacağıda acemi birliğinin belli olduğu tarihlerde öğrenilir. Genellikle bu işlem askerliğe alınmanıza 1 hafta kala açıklanır. Her celp döneminde askerler gidecekleri yeri öğrenerek kısa sürede hazırlıklarını tamamlar ve acemi birliğine gerekli süre içerisinde gelmesi istenir.
tc-numarasi-ile-askerlik-ogrenme

Acemi Birliği Öğrenme

Bilindiği gibi artık askerlik için sınav sistemide kalktı. Kısa dönem ya da uzun dönem olduğunu askerlerin istekleri ve askeriyenin ihtiyaçlarına göre belirlenmektedir. Askerlik statünüzün ne olduğu ve aceme birliğinin neresi çıktığı gibi bilgileri en yakın postaneden e-devlet şifresi alarak E-devlet’ten öğrenme şansınız bulunuyor. Bunun için Turkiye.Gov.Tr sitesinde Sevk edilecek eğitim merkezi yazarak aramanız sonucunda öğrenmeniz mümkün olacaktır. Eğer herhangi bir sonuç çıkmıyorsa henüz belirlenmemiş demektir.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ