22 Eylül 2013 Beşiktaş – Galatasaray Maçı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Beşiktaş – Galatasaray Maçı hangi kanalda, ne zaman gibi sorularının arttığı bugünde Beşiktaş – Galatasaray Maçı hakkında kısa bir bilgi vereceğiz. Haberimize Drogba’nın bu maçta oynamayabileceği ihtimalinin olduğunu söyleyerek başlayalım. Galatasaray son maçta aldığı 6-1 lik yenilgi sonrasında Beşiktaş’la önemli bir derbi maçına çıkacak.
5. haftada Galatasaray ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş 4 maçta 4 galibiyet alarak 12 puan lig lideri durumunda. Beşiktaş haftalardır devam eden galibiyet serisine Galatasaray ile devam etmek istiyor. Galatasaray ise kötü gidişe dur demek ve Beşiktaş’ın galibiyet serisine son vermek için uğraşıyor. Beşiktaş 4 haftada 11 gol atarken sadece 2 gol yedi ve kayıbı yok. Galatasaray ise 1 galibiyetin yanı sıra 3 beraberlik aldı. Galatasaray 4 hafta boyunca sadece 4 gol atarken kendi kalesinde 3 gol gördü.
besiktas-galatasaray-derbi-maci-saat-kacta-hangi-kanalda
Beşiktaş – Galatasaray Derbi Maçı
Real MAdrid ile Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında 6-1 lik yenilgi alan Galatasaray ilk yarı oldukça iyi oynamış, ancak 2. yarı oynadığı kötü oyunla mağlup olmuştu. Galatasaray Şampiyonlar Ligine Süper Ligte olduğu gibi kötü başladı. Real Madrid maçında Drogba’yı kaybeden Galatasaray’da bu maçta Drogba oynamıcak. Santrafor olarak Umut Bulut ve Burak Yılmaz gol arayacak. Ancak, Burak Yılmaz’ın son dönemde performansının düştüğünü söylemekte mümkün. Beşiktaş’ta ise durumlar gayet iyi. Oyuncuların moralleri yerinde ve lige konsantre olmuş durumdalar. Beşiktaş’ın bu maçtan galip ayrılma olasılığı oldukça yüksek görünüyor.
5. Haftada Spor Toto Süper Lig derbi karşılaşması olan Beşiktaş – Galatasaray maçı 2013-2014’ünde ilk derbisi olacak. 22 eylül 2013 pazar günü saat 19:00’da başlayacak olan derbi karşılaşması Atatürk Olimpiyat stadında gerçekleşecek. www.firsthaber.net olarak Beşiktaş – Galatasaray maçın 2 takımada başarılar diliyoruz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ