28 – 29 Kasım Okullar Tatil mi Oldu?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Kasım ayı bitmeden okullara yeni bir tatil günü daha eklendi. 28 kasım 2013 ve 29 kasım 2013 tarihlerinde 8. sınıflara yapılacak olan merkezi sınav nedeniyle okullar tatil edildi. Liseler için herhangi bir açıklama yapılmazken, ilköğretim öğrencilerine 28-29 kasım 2013 tarihleri tatil edildi. 8. sınıfların 28-29 kasım tarihlerinde yapılacak olan merkezi sınavlara girecek olmaları 8. sınıf dışındaki tüm ilkokul ve ortaokullara tatil olmasını sağladı.
28 – 29 Kasım Okullar Tatil mi?
2013 yılında tatile doyamayan öğrenciler için kasım ayının son günlerinde yeni bir tatil fırsatı doğdu. Merkezi sınavın 8. sınıflar için 28 kasım ve 29 kasım tarihlerinde yapılacak olması nedeniyle okullar bu tarihlerde tatil edildi. Perşembe ve Cuma günlerini içeren merkezi sınavda ilkokul için tüm sınıflar 8. sınıflar dışındaki tüm sınıflar tatil oldu. 28-29 kasım okullar tatil mi oldu? diye soran liselerin yani ortaöğretim öğrencileri için henüz bir bilgi gelmedi. Fakat, okulların yapılacak olan sınav nedeniyle tatil olması, liselerin tatil edilmeyeceği anlamını taşıyor.
28-29-kasim-okullar-tatil-mi-oldu
Okullar Ne Zaman Tatil Olacak?
Merkezi sınava girecek olan 8. sınıflar diğer tüm ilkokul sınıflarının tatil olmasına neden oldu. 28 kasım ve 29 kasım tarihlerine ek olarak 30 kasım ve 1 aralık tatillerininde cumartesi ve pazar gününe gelmesi, 4 günlük tatil anlamına geliyor. Okullar ne zaman tatil olacak sorusunun cevabınıda verdikten sonra firsthaber.net olarak öğrencilere sınavlarında başarılar diler ve iyi bir tatil geçirmelerini temenni ederiz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ