AKP Milletvekili Hakan Şükür İstifa Etti

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

AK Partide şok istifa. AKP Milletvekili Hakan Şükür istifa etti. Dershanelerle ilgili alınan kararlara tepkili olan Hakan Şükür yaptığı açıklamada Dershanelerle ilgili alınan kararları doğru bulmadığı ve bu yüzden AKP’den istifa ettiğini açıkladı. AKP Milletvekili Hakan Şükür’ün istifasının ardından ilk açıklamada Hüseyin Çelik’ten geldi. AKP sözcüsü Hüseyin Çelik, henüz kendisinden istfasını teyyit etmediklerini ve telefonlarının kapalı olduğunu belirtti. İstifasının Hakan Şükür hakkındaki düşüncelerini değiştirmeyeceği söyleyen Hüseyin Çelik “kendisi edep timsali bir insandır” dedi.
AKP Milletvekili Hakan Şükür İstifa Etti mi?
Hakan Şükür neden istifa ettiği sorusunu açıklamalarıyla belirtti. Hakan Şükür, dershanelerle başlayan süreçte AKP’nin politikalarının kendisini yansıtmadığını düşündüğünü açıkladı. Eğitim konusunda tek problemin dershaneler olmamasına rağmen, problemin tek kaynağını dershaneler gibi gösterildiğini söyleyen Hakan Şükür, bu konuda geri adım atılması için yapılan çağrılarada kulak tıkandığını belirtti. Farklı konularda yapılan tepkiler sonrasında Başbakan Erdoğan’ın doğru bir yaklaşım göstererek kararlardan dönülebildiği, fakat dershaneler konusunda verilen tepkilere ve isteklere kulak tıkandığını belirtti.
akparti-milletvekili-hakan-sukur-istifa-etti
Hakan Şükür İstifa Etti
20 yıldır hoca efendiyi tanıdığını belirten Hakan Şükür, “Hoca efendi yıllarca AKP’yi desteklemiştir. AKP kapanması diye dua etmiş ve insanların oylarını AKP’ye vermeleri için gerekirse kapı kapı dolaşmıştır. Şimdi bu insanların düşman gibi görülmesine anlam veremiyorum” diyerek istifasının ardından yaptığı açıklamalarla AKP’de olay oldu. Hakan Şükür, Politikanın kendisi için öncelikli olmadığını, ancak Başbakan Erdoğan’ın nazik davetini kırmayarak AK Partide yer almak ve milletvekili olma konusunda karar verdiğini belirtti.
hakan-sukur-neden-istifa-etti
Hakan Şükür AK Partiden İstifa Etti
AKP Milletveklili Hakan Şükür partiden istifa etti, ancak milletvekilliği halen devam ediyor. AKP sözcüsü Hüseyin Çelik dışında AKP’den henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak, Hakan Şükür’ün dershanelerin kapatılması ve cemaatin zarar görmemesi konusunda alınan kararların yanlış olduğunu düşünmesi istifasında etkili olmuş gibi görünüyor. Seçime aylar kala Hakan Şükür’ün AK Partiden istifa etmesi partiyi nasıl etkiler merak ediliyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ