Jürgen Klopp’un Yaptığı Teklife Tepkiler Çığ Gibi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp’un kanser olduğunu açıklayan dünyaca ünlü hoca Sven-Göran Eriksson hakkında söyledikleri tepki çekti. Eriksson’un Liverpool taraftarı olduğunu yeni öğrendiğini belirten Klopp, “Eğer isterse ofisimde benim koltuğuma oturabilir ve bir gün boyunca işimi yapabilir.” ifadelerini kullandı. Futbolseverler, bu sözleri sonrası Alman hoca için “Dilenciye sadaka mı veriyorsun?” ve “Çocuk mu sevindiriyorsun?” yorumlarında bulundu.

Bir dönemler İngiltere Milli Takımı’nı çalıştıran İsveçli teknik direktör Sven-Göran Eriksson kansere yakalandığını açıklamıştı. Liverpool taraftarı olan 75 yaşındaki hocaya Kırmızılar’ın hocası Jürgen Klopp’un yaptığı teklif tepki çekti.

“İSTERSE BİR GÜN BOYUNCA İŞİMİ YAPABİLİR”

Jürgen Klopp, Sven-Göran Eriksson ile ilgili konuşmasında, “Onun hayatı boyunca sıkı bir Liverpool taraftarı olduğundan yeni haberdar oldum. Eğer isterse ofisimde benim koltuğuma oturabilir ve bir gün boyunca işimi yapabilir. Bu hiç sorun değil. Burada harika zaman geçirecektir.” ifadelerini kullandı.

Sven-Göran ErikssonSven-Göran Eriksson

“ÇOCUK MU SEVİNDİRİYORSUN?”

Bu sözler sonrası Klopp futbolseverlerin eleştiri oklarının hedefi oldu. Futbolseverler, Alman hocaya “Dilenciye sadaka mı veriyorsun?” ve “Çocuk mu sevindiriyorsun?” yorumlarında bulundu.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ