Ali Sunal ve Gökçe Bahadır Boşandı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Uzun bir birliktelik yaşayan Ali Sunal ve Gökçe Bahadır aşkı geçen sene yaz ortasında temmuz ayında evlilikle sonuçlanmıştı. Bodrumda güzel bir evlilik yaparak oldukça mutlu bir birlikteliği imza atan çift boşanma kararı almıştı.
Ali Sunal ve Gökçe Bahadır çiftinin 8 aylık evliliği geçtiğimiz gün Kadıköy Aile mahkemesinde yapılan dava sonucu tek celsede bitti. Evliliklerinin sonlanmasının ardından Gökçe Bahadır’ın annesi Dilek Bahadır gazeteleri konuştu. Çok şükür kurtulduk, bizim taraf temiz diyen anne Gökçe Bahadır’ın öfkeli konuşmaları ikili arasında yaşanan sorunları ortaya koyuyordu.
Gökçe Bahadır, Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal‘dan nafaka talebinde bulunmazken, ikili hakkında çıkan iddialar mahkemede yer almadı. Gökçe Bahadır’ın Ali Sunal’ı aldattığı ve Gökçe Bahadır’ın Ali Sunal’dan hamile olduğu iddiaları daha önceden konuşulurken mahmede bu iddialara yer verilmedi. Ayrıca Ali Sunal ve Gökçe Bahadır mahkemede yer almadı.
Gönüllerde taht kuran ve 70 milyonun hergün yılmadan izlediği Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal twitter hesabından boşanma ile ilgili açıklama yaptı. Dimdik ayakta durduğunu, atılan iftiralara ve terbiyesizliklere rağmen kendi terbiyesini bozmadığını ifade ederek, twitter’da bulunan hayranlarına ve destekcilerine yanında oldukları için minnettar olduğunu söyledi.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ