Ali Yörenç Fatmagül Fakı Birlikte Aşk mı Yaşıyor?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Survivor yarışmasından ayrıldıktan sonra magazin programında sunuculuk yapan Fatmagül Fakı bildiğiniz gibi yarışmada 1. olan Hilmicem ile aşk yaşamayı kabul etmemiş ve Hilmicem’e kardeşim demişti. Ali Yörenç ise son olarak Kuzey Güney dizisinde boy göstermiş ve başarılı oyunculardan biriydi. Son dönemde aşk yaşadıkları bilinen Ali Yörenç ve Fatmagül Fakı geçtiğimiz akşam Reina’da eğlendiler.
Reina çıkışında gazeteciler tarafından görüntülenen Ali Yörenç ve Fatmagül Fakı yaşadıkları aşkı saklamadıklar. Ancak, görüntülenmektende rahatsız olduklar. Reina’dan ayrıldıktan sonra apar topar kaçarcasına uzaklaşan Fatmagül ve Ali Yörenç ortamdan uzaklaştı. Ali Yörenç Fatmagül Fakı’nın el görüntülenmeside Tuncay Şanlı ve Fatmagül Fakı aşkınında devam etmediği ve bu söylentilerin doğru olmadığını gösterdi.
fatmagul-faki-ali-yorenc-ask-birlitke-mi
Ali Yörenç Fatmagül Fakı Aşkı Devam Ediyor mu?
Ali Yörenç ve Fatmagül Fakı nasıl tanıştılar diye merak edenler olduğunu biliyoruz. Ali Yörenç Fatmagül Fakı aşkının magazin programı sunan Fatmagül ve yine oyunculuk sektöründe görev yapan Ali Yörenç’in ortak arkadaşlar sayesinde tanıştığı söyleniyor. Bir diğer söylenti ise gittikleri aynı mekanda ünlü arkadaşları arasında konuşmaları sırasında ilk kıvılcımın yaşandığı iddiaları olsada, olmasada Ali Yörenç ve Fatmagül Fakı birlikte aşk yaşamaya devam ediyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ