AÖF Tek Ders Sınavı Ne Zaman? Tarihi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

AÖF öğrencileri 7-8 haziran 2014 tarihinde yapılan dönem sonu sınavlarının açıklanmasıyla birlikte kaldıkları dersleri öğrenmişti. Tek dersten kalan öğrenciler ise mezun olmak tek ders sınavına girebilecek. Tek ders sınavı geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda yapılması kararlaştırıldı. Tek ders sınavının ne zaman yapılacağı ise belirlendi. 20 Temmuz 2014 tarihinde yapılacak olan AÖF tek ders sınavı için tek dersten kalan ve mezuniyeti bekleyen öğrenciler sınırlı sayıda ilde yapılacak olan tek ders sınavına girebilecek.

AÖF Tek Ders Sınavı Ne Zaman?

Açıköğretim fakültesi tek ders sınavı 20 temmuz 2014 pazar günü Bursa, İstanbul, Ankara, Antalya, , Diyarbakır, Erzurum, Adana, , Gaziantep, , İzmir, Van, Samsun, Eskişehir, Trabzon, illeri ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet ve Lefkoşa ile cezaevinde olan AÖF’lüler içinde cezaevlerinde Tek ders sınavları yapılacak. 20 Temmuz’daki tek ders sınavı saat 14:00’da olacak.
aof-tek-ders-sinavi-ne-zaman

AÖF Tek Ders Sınavı Var mı?

Açıköğretim Fakültesi öğrencileri kredili sisteme geçmeden önce kaldıkları derslerden yıl sonu bütünleme sınavına girerek ilgili derslerden geçme şansına sahip olabiliyordu. Fakat AÖF‘ün geçtiğimiz yıllarda kredili sisteme dahil olmasıyla birlikte artık bütünleme sınavları kaldırılmıştı. Bununla birlikte sadece 1 dersi olan ve mezun olmak isteyen öğrenciler için talepler doğrultusunda geçtiğimiz yıl yapılan tek  ders sınavının bu yılda yapılacağı açıklandı. 20 Temmuz 2014 tarihinde yapılacak tek ders sınavı saat 14:00’da başlayacak.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ