Aref Ghafouri Sayısal Lotoyu Nasıl Tutturdu

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

aref-Ghafouri-sayisal-loto-sonuclarini-tutturdu-muYetenek Sizsiniz Türkiye yarışma programında Acun Ilıcalı ve Acun Medya önderliğinde düzenlenen programda yarışan ve yaptığı sihir gösterileriyle herkesi şaşırtan, zaman zaman yürekleri ağızlara getiren Aref Ghafouri sayısal loto sonuçlarını bildi mi? Aref Ghafouri, sayısal lotoyu 1 kez değil tam 3 kez tutturduğunu belirtti. Sayısal lotoda 6 bildiğini ve bunu 3 kez yaptığını iddia eden Aref Ghafouri gerçektende sayısal loto sonuçlarını bilebiliyor mu? firsthaber.net olarak araştırdığımız haberimizde Aref Ghafouri’nin yetenekleri hakkında yapılan bu yeni haberi inceledik.
Aref Ghafouri Sayısal Loto Sonuçları
Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının sevilen yarışmacısı Aref Ghafouri yarışmada yaptığı gösteriler ve inanılması zor sihirlerle tüm izleyenleri etkilemeyi başarmıştı. Yarışmanın bitmesiyle birlikte zaman zaman gösteriler yapan Aref Ghafouri Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının ardından şu sıralar en çok konuşulan iddiası ise sayısal lotoyu tutturma iddiasıdır. Birçok kişinin hayalini okuduğunu ve neler düşündüğünü tahmin etmeyi başaran Aref Ghafouri, metal cisimleride düşünce gücüyle bükebiliyor.
Aref Ghafouri Sayısal Lotoyu Nasıl Tutturdu
Bugünlerde haber sitelerinde “Aref Ghafouri sayısal loto sonuçlarını biliyor” şeklinde yer alan haberlerle gündeme gelen Aref Ghafouri’nin sayısal lotoyu tutturup tutturmadığı konusunda araştırmalar yaptık. Aref Ghafouri, sayısal lotoyu tutturduğunu ve sayısal sonuçlarının noter tastikli olarak kendisinde bulunduğunu ve tam 3 sefer 6’yi bildiğini belirtiyor. Henüz kanıtlarını ortaya koymayan Aref Ghafouri sayısal lotoyu tutturma ihtimali uzmanlara göre milyarda 1. Bu ihtimalin 3 kez üst üste gerçekleşmesi ise neredeyse imkansız.
Aref Ghafouri Sayısal Lotoyu Bildi mi?
Aref Ghafouri Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışma programında Acun Ilıcalı’nında yardımlarıyla güzel gösteriler sergiledi. Gösteri diyoruz, çünkü tüm yaptıklarının bir numarası vardı elbette. Sayısal lotoyu tutturdum diyerek gündeme gelmek isteyen Aref Ghafouri’nin sayısal loto sonuçlarını bilmesi, geleceği görmesi vb. durumlar imkansızdır. Yinede, eğlenceli ve güzel gösterileri için Aref Ghafouri’na bizde teşekkürlerimizi sunuyoruz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ