Arka Sokaklar Dizisi Bitiyor mu?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

arka-sokaklar-dizisi-bitiyor-muYıllardır devam eden Arka Sokaklar dizisi bitiyor mu? Kanal D ekranlarında yer alan Arka Sokaklar dizisi yayınlanmaya başladığı günden bu yana izlenme rekorları kırdı. Sadece yeni bölümleriyle değil, tekrar bölümleriyle bile iyi izlenme oranı elde eden dizinin bu yıl tamamen bitmesi gündemde. Arka sokaklar dizisi bitiyor mu? sorusunun net olarak cevabı yok. Çünkü, henüz Kanal D yönetimi yada dizi ekibinden bir açıklama gelmedi. Ancak, dizinin bu yıl sezon finali değilde veda finali yapması bekleniyor. Yani, Arkada sokaklar dizisi bu yıl tamamen bitebilir.
Arka Sokaklar Dizisi Bitiyor mu?
Yayından kaldırılmasıyla ilgili iddialar devam eden Arka Sokaklar dizisinin 2013 yılında final yapmasıyla ilgili en büyük detay ise dizideki Gamze Özçeliğin öldürülmesinden kaynaklandığı belirtiliyor. Aslında bitmeyecek sadece sezon finali yapacak olan gelecek yıl devam etmesi beklenen dizinin Gamze Özçeliğin dizide öldürülmesi dizinin tamamen bitmesi olarak tanımlandı. Ayrıca Gamze Özçelik dizide daha önce eşinden ayrılmıştı. Eşinden ayrılan Gamze Özçelik yine bir süre diziden uzak kalmıştı.
Arka Sokaklar Dizisi Devam Edecek mi?
Arka Sokaklar dizisi son dönemlde KAnal D ekranlarında izlenme oranı düşen diziler arasında yer alıyor. Ancak, dizi izleyenler tarafından benimsenmiş ve sevilmiş olduğu için Kanal D yönetimi önümüzdeki yılda dizinin devam etmesini istiyor. Dizinin tamamen yayından kaldırılmasıyla ilgili iddialara önümüzdeki günlerde açıklama getirilmesi durumunda herşey netlik kazanacak ve Arka Sokaklar dizisi bitiyor mu? belli olacaktır.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ