Beşiktaş, Gaziantep FK’yi 2-1 Yenerek Liderlik Koltuğuna Oturdu

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Süper Lig’in 29. haftasında Beşiktaş, sahasında Gaziantep FK’yi 2-1 yendi. Bu sonuçla liderlik koltuğuna oturan siyah-beyazlılar, şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyete imza attı. Takımının attığı 2 golde de imzası olan Aboubakar, şampiyonluk yolunda takımını sırtladı.

Beşiktaş, sahasında Gaziantep FK’yi 2-1 yenerek ligde liderliği ele geçirdi. Galatasaray ve Fenerbahçe’nin puan kaybetmesini fırsata çeviren siyah-beyazlılar, 2. Galatasaray’la arasındaki puan farkını 3’e çıkardı.

Beşiktaş’ın kontrolünde geçen mücadelede, siyah beyazlılar 15.dakikada Aboubakar’ın golüyle 1-0 öne geçti. Ghezzal savunmanın arkasına oynadı, Aboubakar kalecinin üzerinden topu aşırttı ve ardından boş kaleye golü attı. Kamerunlu bu kez 73.dakikada sahneye çıktı ve Beşiktaş’ı 2-1 öne geçiren golü atarak duble yaptı. Gaziantep FK’nin tek golünü ise 90. dakikada penaltıdan Dicko attı.

ŞEHİTLERİMİZ İÇİN SAYGI DURUŞU

Bingöl’den Tatvan’a gitmek üzere kalkış yapan Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na ait helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan askerlerimiz için mücadele öncesi 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Beşiktaş, Gaziantep FK’yi 2-1 yenerek liderlik koltuğuna oturdu

RIDVAN 5 MAÇ SONRA İLK 11’DE

Beşiktaş’ın genç sol beki Rıdvan Yılmaz, 5 maçlık aranın ardından formasına kavuştu. İç sahada Trabzonspor’a 2-1 kaybedilen karşılaşmanın ilk yarısında sakatlanıp çıkan Rıdvan Yılmaz, Gaziantep FK karşısında ilk 11’de yer aldı.
Beşiktaş, Gaziantep FK’yi 2-1 yenerek liderlik koltuğuna oturdu
ABOUBAKAR FIRTINASI

Beşiktaş’ta Aboubakar fırtınası devam ediyor. Gaziantep maçında da fileleri havalandırarak ligdeki gol sayısını 15’e çıkartan ve 4 de asist yapan Aboubakar, şu ana kadar yaptığı gol katkısı ile ile Beşiktaş forması giydiği bir önceki sezonun toplamında ulaştığı sayıyı şimdiden geride bıraktı.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ