Rıza Çalımbay’a Aboubakar’dan Tek Cümlelik Yanıt

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, sakat futbolcuları hakkında açıklamalarda bulundu. Aboubakar’a “Hazır mısın?” diye sorduğunu belirten deneyimli hoca, “Ayaklarım ağrıyor” yanıtını aldığını söyledi.

Burak Yılmaz’ın ayrılmasının ardından Beşiktaş’ın başına geçen teknik direktör Rıza Çalımbay, S Sport’a konuk oldu. Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan deneyimli hoca, Aboubakar’ın sakatlığıyla ilgili de konuştu.

“10 TANE SAKAT VAR”

Takımındaki sakatlıklara değinen Çalımbay, “Bizim şu an tek sıkıntımız sakatlıklar. 10 tane sakat futbolcularımız var. Büyük ihtimalle 1-2 futbolcu dışında herkes yetişecek. En az 6-7 tane futbolcumuz yetişecek. Cenk ve Aboubakar büyük ihtimalle Milli ara sonrası yetişecek” dedi.

‘Sakat mısın?’ diye soran Rıza Çalımbay’a, Aboubakar’dan tek cümlelik yanıt

“AYAĞIM AĞRIYOR”

Durumu en çok merak edilen ve hakkında farklı yorumlar yapılan Aboubakar için de konuşan deneyimli antrenör, “Aboubakar’a hazır mısın dedim? Yok ayağım ağrıyor dedi. Başka da bir şey konuşmadım. Takımda bir arkadaşlık havası olması lazım. Zaynutdinov için çok korktuk. Benim önümde oldu. Gözleri hep kan doldu. Ghezzal sakatlandı, içerde çok üzüldüm. Çok ağlıyordu içeride. Bir bağlılık vardı orada. Tüm arkadaşları ona sarılıp, oynamaması için ikna etti. İnsanlar da bilerek bıraktı, oynamadı zannediyor” şeklinde konuştu.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ