Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Tur Rakipleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

UEFA Şampiyonlar Liginde yer alacak olan temsilcimiz Beşiktaş’ın seri başı olup olmayacağı belli değildi. Güney Kıbrıs ligi Apoel Nicosia – AEL Limassol karşılaşmasının sonucu Beşiktaş’ın seri başı olup olmayacağını belirleyecek önemli bir karşılaşmaydı. Apoel Nicosia AEL Limassol karşısında elde ettiği 1-0’lık galibiyet Beşiktaş’ın UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Tur ön elemesinde seri başı olacağını garantiledi.
Beşiktaş’ın UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Tur Muhtemel Rakipleri
Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Liginde 3. Turda Dnipro, Panathinaikos, Feyenoord, Grasshopers ve AEL Limassol takımlarından biriyle karşılaşacak. Seri başı olduğu için bu takımlardan biriyle karşılaşacak olan Beşiktaş için Feyenoord zor bir rakip olabilir. Bu yüzden diğer takımlardan biriyle eşleşmesi ümit ediliyor. 18 temmuz 2014 tarihinde çekilecek olan UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu kuraları için heyecan devam ediyor.
uefa-sampiyonlar-ligi-besiktas-rakipleri
Karşılaşmalar ise 29-30 Temmuz 2014 ve rövanş maçları ise 5-6 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Tur ön eleme için Feyenoord, Panathinaikos, Grasshopers, AEL Limassol ve Dnipro takımlarından biriyle eşleşerek elemesi durumunda bir üst tura çıkarak Şampiyonlar Liginde emin adımlarla ilerleyebilir.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ