Cata Led Modelleri ile Tanışın

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Cata led modelleri genel olarak Elektrik Market üzerinde en sevilen ve müşteri memnuniyetinin en yüksek olduğu ürünlerin başında gelmektedir. Bunun birçok sebebi vardır. Öncelikli olarak fiyat performans yüksekliği müşteri memnuniyetini ön plana çıkarırken, genel olarak kullanıcılarına sağladığı tasarruf amaçları da bu duruma katkı sağlamaktadır. Cata led çeşitleri genel olarak oldukça uzun ömürlü olup, en az 10 yıl kullanım gibi uzun vadede kullanılabilecek bir üründür.
Elektrik Market olarak www.elektrikmarket.com.tr üzerinden satın alacağınız her ürün için en iyi fiyat garantisi mevcuttur. Bunun dışında fiyat alarmı sistemi ile indirimdeki ya da fırsat ürünü kategorisine giren ya da fiyatı düşen ürünlerden ilk olarak sizin haberiniz oluyor.  Cata 25W Damla Led Armatür CT-5271 – Beyaz Işık Plastik en sevilen led armatür çeşitleri arasındır.   Ürünün genel özellikleri arasında ise; 25 watt sıva üstü, plastik kasa, 220 volt, Smd led, 6400 kelvin beyaz ışık, 15000 saat kullanım, 22,5 cm dış çapı, 3,5 cm kalınlık bulunmaktadır. Kullanım alanları bütün iç mekanlar olup,  25 watt tüketim yaparak 1680 lümen ışık akısı üretir.
Cata adaptör ya da cata led modelleri günümüzde en tercih edilen marka ve aydınlatma kaynaklarından biri olarak karşımıza çıkar. Özellikle de ürünleri enerji tasarrufu konusunda kendini kanıtlamıştır. Bunun dışında ciddi tasarruflar sağlamasıyla sıkça tercih edilen ışık kaynağıdır. Birçok model ve çeşit arasında yalnızca enerji tasarrufu ile değil, tasarım ve şık dizaynları ile de yaygın olarak tercih edilmektedir.

Led Armatür Çeşitleri Nelerdir?
Led armatür çeşitleri arasında en sevilen markalardan biri olan cata led; özellikle uzun ömürlü kullanımı sayesinde 6-10 seneye kadar dayanıklı olmaktadır. Verimli çalışma sistemi sayesinde yüksek enerji tasarrufu da mevcuttur. Bunun dışında cata led armatür modelleri genel olarak az enerji harcamasıyla elektrik fatruasını da düşürmektedir. Yerel ve genel ekonomiye katkı sağlayan led adaptör enerji verimliliği de sağlar. Verimli çalışma sistemleri sayesinde karbon salınımı büyük ölçüde düşer ve özellikle çevre kirliliğinin oluşmasını engeller. Özellikle satın alınan cata adaptör genel olarak led sistemi ile çalıştığı için enerji tasarrufunda daha iyi bir konumda olmaktadır. Çevreyle dost bir sistemdir. Bu sayede de fosfor tozu, kurşun ya da civa içermemektedir. Uzun ömürlü olması ile enerji tasarrufunu sağlar. Yaklaşık olarak %60 oranında enerji tasarrufu söz konusudur. Genel olarak otellerde, fabrikalarda, mağazalarda, bahçelerde, evlerde, okullarda ve tercih edilebilecek her alanda kullanıma uygundur. Elektrik Market, Türkiye’nin ilk ve en ucuz elektrik malzemeleri satış sitesi olarak deneyimli ve en kaliteli ürünleri satışa sunmaktadır. 2010 senesinden beri binlerce ürünü müşterilerinin beğenisine en iyi fiyat garantisi ile sunan Elektrik Market, yirmi farklı kategoride, 15 bin üzerinde ürün çeşitliliğine sahiptir.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ