Çocuklar Duymasın Yeniden Başlıyor 2013 Fox TV

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

cocuklar-duymasin-dizisi-yeniden-basliyor-20132002 yılında TGRT kanalında başlayan Çocuklar Duymasın dizisi o yıllarda 2 farklı kanalda yayınlanmıştı. Dizi oldukça fazla izlenme oranıyla o yılların en çok sevilen dizileri arasına girmişti. Şu ana kadar TGRT, ATV, Star gibi kanallarda yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisi artık FOX TV ekranların oynatılacak. firsthaber.net Fox TV’de yeni bölümleriyle izleyici karşısına geçecek olan Çocuklar Duymasın ekibi ise yine aynı kadrodan oluşuyor.
2013 Çocuklar Duymasın Yeniden Başlıyor
Çocuklar Duymasın dizisi ilk yayınlandığı yıllarda önce Pınar Altuğ sonrasında ise Tamer Karadağ’lının özel hayatın nedeniyle dizi etkilenmiş ve bir süre sonra yayından kaldırılmıştı. Yıllar sonra ATV ekranların tekrar başlamış ve haftada 3 gün izlenmeye devam etmişti. Dizinin tekrar final yapmasının ardından sürpriz bir gelişme ortaya çıktı. Çocuklar Duymasın dizisi bomba gibi geliyor. Çocuklar Duymasın dizisi yeniden başlıyor. 2013 yılının en iddialı dizileri arasına girebilecek olan Çocuklar Duymasın dizisi Fox Tv ekranların yer alacak. Dizi ekibi final yaparken bitrimiyoruz, sadece ara veriyoruz demişti. Gerçektende öyle oldu. Dizi farklı bir kanalda yeniden başlıyor.
Çocuklar Duymasın Dizisi ne zaman Başlayacak?
Çocuklar Duymasın dizisi yeniden Fox Tv ekranlarında yer alacak. Eylül ayında yayına girecek olan dizinin yeni bölümlerinin çekilmeye başlamış olabileceği bile konuşuluyor. Eylül ayında okulların tekrar başlamasıyla ve sezonun tekrar açılmasıyla Çocuklar Duymasında dizisi yeniden TV ekranların olacak. Fox Tv eylül ayında Çocuklar Duymasın dizisiyle reyting rekorları kırmaya hazırlanıyor.
Çocuklar Duymasın Dizisi Yeniden Fragmanı

Gördüğünüz gibi Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölümleri için çekilen fragmanda Havuç yani Furkan Kızılay gitarıyla birlikte güzel bir şarkı söylüyor. Sanki İlk Baktığım Gözlerdi diye başlayan şarkının yine birçok gencin dilinden düşmeyeceğini düşünüyoruz. Fox Tv ekranların yayınlanacak olan Çocukları Duymasının yeni bölümlerinde görüldüğü kadarıyla Emel Müftüoğlu ve birkaç yeni oyuncu ve kararter daha yer alacağa benziyor. Çocuklar Duymasın dizisinin konusununda artacağı böylece belli oldu. firsthaber.net olarak Çocuklar Duymasının dizisinin şimdiden hayırlı olmasını diliyoruz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ