Dağa Çıktıktan Sonra Kayıp Olan Adam Bulundu

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Erzurumda’da çaşır toplamak için dağa çıkan 58 yaşındaki adamdan haber alamayan ailesi ekiplere haber verdi. Ekiplerin araması sonucu bölgede paramparça olmuş bir erkek cesedi bulundu. Ayı ya da başka bir yırtıcı tarafından parçalandığı tahmin edilen cesedin, kayıp adama ait olup olmadığı otopsi sonunda belli olacak.

Uzundere ilçesi Muratefendi Mahallesi’nde, anne ve babasıyla yaşayan zihinsel engelli Ahmet Korkmaz, 25 Mayıs’ta çaşır (maydanozgiller ailesinden bir bitki) toplamak için dağlık araziye gitti. Korkmaz’ın eve dönmemesi üzerine ailesi durumu jandarmaya bildirdi.
Dağa çıktıktan sonra haber alınmayan adamı arayan ekipler, parçalanmış bir erkek cesedi buldu

AFAD DEVREYE GİRDİ

Çevrede yapılan aramalarda hiçbir ize rastlanmayınca çalışmalara katılan AFAD ekibi de Korkmaz’ı bulabilmek için jandarmayla birlikte yoğun çaba sarf etti. Aramalarını dronla ile de sürdüren ekipler, sabah saatlerinde dağlık alanda önce Korkmaz’ın kıyafetlerini buldu, daha sonra da aynı bölgede, ayı veya yırtıcı hayvanlar tarafından parçalanmış bir erkek cesediyle karşılaştı.

Dağa çıktıktan sonra haber alınmayan adamı arayan ekipler, parçalanmış bir erkek cesedi buldu

CANSIZ BEDEN TANINMAZ HALDE

Savcının olay yeri incelemesinin ardından, tanınmaz haldeki ceset, otopsi yapılmak üzere devlet hastanesi morguna götürüldü. Otopsi sonucunda, cesedin Korkmaz’a ait olup olmadığı belirlenecek.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ