Ece Seçkin’den Sevenlerine Uyarı: Allah Rızası için Evinizde Oturun

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Babası ve 93 yaşındaki babaannesinin koronavirüse yakalandığını öğrendiğinde büyük bir şok yaşayan ünlü şarkıcı Ece Seçkin, sosyal medya hesabından sevenlerini uyararak “Allah rızası için evinizde oturun, virüsü yaymayalım” dedi.

Eğlenceli kişiliği ve şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Ece Seçkin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda baba ve babaannesinin koronavirüs testinin pozitif olduğunu söyledi. Ailesinin önlem almasına rağmen virüse yakaladığını söyleyen şarkıcı, kendisini takip edenleri de dikkat olmaları gerektiği konusunda uyardı.

“ALLAH RIZASI İÇİN VİRÜSÜ YAYMAYALIM”

“Bugün babam ve babaannemin pozitif çıkmış olmalarının şokuyla uyandım. Yaşadığım korkuyu daha önce pek yaşamadım, insan sevdiğinin kılına zarar gelsin istemez, o kadar önleme rağmen babacığım ve babaanneciğim hastalandı. Allah rızası için evinizde oturun, virüsü yaymayalım.”

Peş peşe koronavirüs haberleri alan Ece Seçkin’den sevenlerine uyarı: Allah rızası için evinizde oturun

“GENEL DURUMLARI İYİ”

Babası ve babaannesinin sağlık durumlarının iyiye gittiğini belirten şarkıcı, “Babaannem 93 yaşında. Allah’a şükür aşısını olmuştu. Aşı koruyor onu. Babam genç olduğu için aşıları henüz yapılmamıştı ama durumu iyi. Her gün yemeklerini götürüyorum, ihtiyaçlarını karşılıyorum. Allah’ın izniyle iyileşecekler. Genel durumları iyi çok şükür” dedi.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ