Emekli Promosyonu Son Durum

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Emeklilerin haftalardır beklediği ve hükümet cephesinden promosyon verileceği sözleri hayal oldu. Emekli promosyonlarıyla ilgili olarak bankalarla anlaşma sağlanamazken, Türk Emekli-Sen promosyonla ilgili “bir arpa boyu yol alınmadı” diyerek sitemde bulundu. Günlerdir açıklanan ve bir maaş kadar promosyon verileceğiyle ilgili iddialar gerçekleşmedi.
Emekli Promosyonlarıyla İlgili Son Durum
Milyonlarca emeklinin heyecanla beklediği emekliye banka promosyonu verilmesiyle ilgili çalışmadan sonuç alınamadı. Hükümetin bankalardan promosyon alınarak yılda 1 kez olmak üzere emeklilere promosyon verileceği ve anlaşmanın henüz sağlanamadığı ancak ekimin 2. haftası belli olacağı ve promosyonların en geç yılbaşına kadar verileceği vaadi malesef yerine getirilemiyor. Bankalarla anlaşma sağlayamayan hükümet emeklilerin promosyon hayallerinin yıkılmasına neden oldu.
emekli-promosyon-son-durum

Emeklilere Promosyon Verilmeyecek mi?

Haftalardır emeklilere promosyon verilecek mi soruları soruluyor ve emekliler bu konuda heyecan ve umutla bekleniyordu. Geçtiğimiz hafta emeklilere 500 TL ile 1000 TL arasında bir promosyon ödemesi yapılacağı söylenmişti. Ancak, bankalarla anlaşmazlık olduğu için promosyonlardan ümit kesildi. Bankalar emeklilere promosyon için 100 TL altında bir ücret ödeyebileceğini yada çeyrek altın hediye edebileceklerini belirtirken emekliler en az maaş tutarında bir meblayı promosyon olarak istiyordu.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ