Emeklilere Promosyon Ne Kadar Ne Zaman Verilecek?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Emeklilere banka promosyonu verilecek. Geçtiğimiz günlerde konusu edilen ve banka müdürleriyle konuşularak verilmesi planlanan banka promosyonu için karar aşamasına gelinmek üzere. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, banka promosyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Emeklilere yapılan 122 milyarlık ödeme ve bunun çoğunlukla kamu bankaları tarafından yapılıyor olması banka promosyonunu gündeme getirdi.
Emeklilere Promosyon Verilecek mi?
Banka genel müdürleriyle yapılacak olan görüşmeler neticesinde alınacak karar sonucunda emeklilere maaşı oranında promosyon verilecek. Henüz kesinleşmeyen emeklilere promosyon konusu için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik kısa süre içerisinde durumunda belirginlik kazanacağını söyledi. Emeklilere verilecek promosyon tutarı, promosyonun bankalar tarafından verilip verilmeyeceği ve emekli promosyonuyla ilgili zamanlama gibi bilgilerin toplantı sonucuna göre belirleneceği ve tüm kamoyu ile paylaşılacağı belirtildi.
emeklilere-promosyon-verilecek-mi-ne-zaman

Emeklilere Ne Zaman Promosyon Verilecek?

Bankalar emeklilere promosyon ücreti olarak verilmesi beklenen tutarın emeklinin maaşı oranında olması bekleniyor. Aynı zamanda bankaların 2 adet faturayı otomatik ödeme yapması talep edilebileceğide gündemde. Banka promosyonu olarak emeklilere verilecek ücretin önümüzdeki haftalarda belirleneceği ve kesinleşmesi durumunda basına duyurulacağı ve her emeklinin bu ücreti bizzat alabileceği belrtiliyor. Aynı zamanda uygun kredi koşulları ve banka kartı masraf ücreti alınmamasıda gündemde.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ