Deprem Bölgesine Motorcular Kasabası Projesi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

İsmail İşlerin verdiği bilgiler doğrultusunda yine insanlığın içini ısıtan, deprem yaralarını sarmak adına yapılan dev proje.

EMOK (Enduro Motosiklet ve Spor Kulübü) Derneği tarafından planlanıp hayata geçirilen “Motorcular Kasabası” projesi, başta Türkiye Motosiklet Platformu olmak üzere, Motosiklet kulüplerinden, Motosiklet derneklerinden bireysel motosiklet kullanıcılarına kadar tüm motosiklet camiasının destek verdiği bir projeye dönüştü.

Proje için Hatay Valisi Sn. Rahmi Doğan ve İskenderun Belediye Başkanı Sn. Mehmet Fatih Tosyalı ile yapılan görüşmeler sonrası çadırların güvenliği, ulaşım, yer temini, altyapı ve kurulumu konusunda tam destek alındı.

İskenderun merkezde 12 dönümlük arazi üzerine kurulacak olan motorcu kasabasında: 250 çadırın yanı sıra içinde barındırdığı yemekhane, revir, çocuk parkı, misafirhane ile depremzede halk için yeni bir yaşam alanı sağlanacak.

Genç iş adamı İsmail İşler, bu projede de tüm imkanları ile yardımda bulunup öncü olmaya devam etti ve yine burada sokak hayvanları için barınma alanları bulundurarak hayvan dostlarımıza da yardımların devam edeceğini açıkladı.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ