Eser Yenenler Farah Zeynep Abdullah Ayrıldı mı?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Uzun süredir birlikte olan Eser Yenerler ve Farah Zeynep Abdullah ayrıldı. Farah Zeynep Abdullah’ın Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde oynadığı ve Eser Yenerler’in BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler Bunlar’da oynadığı dönemde sevgili olan Eser Yenerler ve Farah Zeynep Abdullah ayrıldıklarını duyurdu. Farah Zeynep Abdullah ile ayrıldığını Twitter hesabından duyuran Eser Yenerler seviyeli bir birliktelik yaşadıklarını ve aşklarına birlikte karar vererek son noktayı koyduklarını Twitter’dan duyurdu.
Eser Yenenler – Farah Zeynep Abdullah Birlikteli Bitti mi?
Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında jüri olan ve 3 Adam Talk Show programının sunucusu Eser Yenerler, film ve dizilerin aranan ismi Farah Zeynep Abdullah ile ayrıldığını belirtti. Başından sonuna kadar herşeyin saygılı ve seviyeli olarak devam ettiği ve birlikte aldıkları kararla birlikteliklerini bitirmeye karar verdiklerini belirten Eser Yenerler Twitter adresinden artık Farah Zeynep Abdullah ile birlikte olmadığını duyurdu.
eser-yenerler-zeynep-abdullah-ayrildi-mi
Eser Yenenler ve Farah Zeynep Abdullah Ayrıldı mı?
Geçtiğimiz akşam arkadaşlarıyla buluşan Farah Zeynep Abdullah’a Eser Yenerler ile ayrıldığı yönde iddialar sorulmuş, Farah Zeynep Abdullah böyle birşey olmadığını belirtmişti. Eser Yenerler ise aynı akşam sorulan soruları yanıtsız bırakmış, çiftin ayrı ayrı ve kendi arkadaşlarıyla buluşmaları soru işaret yaratmıştı. Eser Yenerler ve Farah Zeynep Abdullah arasındaki birlikteliğin bittiğini ise Eser Yenerler Twitter adresinden duyurdu. Farah Zeynep Abdullah ise Ocak ayında başlayacak yeni bir dizi için Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte Rusya’ya gideceğini Twitter’dan duyurdu.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ