“Fiyat Anarşistleri de FETÖ’cüdür, Dükkanları Kapatılmadır”

   2026 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

MHP lideri Bahçeli, “Ekonomik büyümenin dizginlenmesi, cari dengenin bozulması için el ovuşturan, fiyat etiketlerini sürekli olarak yukarı yönlü güncelleyen fırsatçıların ve bunların arkasındaki FETO’cülerin hukuken hesabı sorulmadan sosyal ve ekonomik huzur nasıl temin edilecektir? Fiyat anarşistleri de FETÖ’cüdür. Dükkanları ve evleri kapatılmadır” dedi.

Danıştay’ın, FETÖ ile irtibatlı oldukları iddiasıyla ihraç edilen hakim ve savcıların bir bölümüne göreve iade kararı vermesi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de gündemindeydi. Karara sert tepki gösteren ve ekonomideki kötü gidişatı da FETÖ’ye bağlayan Bahçeli, “Ekonomik büyümenin dizginlenmesi, cari dengenin bozulması için el ovuşturan, fiyat etiketlerini sürekli olarak yukarı yönlü güncelleyen fırsatçıların ve bunların arkasındaki FETÖ’cülerin hukuken hesabı sorulmadan sosyal ve ekonomik huzur nasıl temin edilecektir? Fiyat anarşistleri de FETÖ’cüdür. Dükkanları ve evleri kapatılmadır” dedi.

BAHÇELİ GRUP TOPLANTISINDA SERT KONUŞTU

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Danıştay’ın FETÖ’den ihraç edilen hakim ve savcıların göreve iade kararına sert çıkan Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları şu şekilde; “15 Temmuz FETÖ darbe teşebbüsü sonrası örgütle ilişkisi belirlenen 4 bine yakın hakim ve savcı ihraç edilmiştir. Danıştay 5. Daire’nin 387 hakim ve savcıya iade eden kararı çok sakıncalıdır, hukuki temeli yoktur. Bu kararı alırken Danıştay üyeleri maklube mi yiyorlardı? Danıştay adalet ve hukuka göre karar vermemiştir. HSK devreye girmiş, yeni inceleme başlatmış ve Danıştay Genel Kurulu’nda itirazlar yapılmıştır.

“YARGI PAKETİNİ DESTEKLEYECEĞİMİZİ AÇIKLIYORUM”

MHP olarak TBMM’ye sunulan 8’inci Yargı Paketi’nin hak aramayı güçlendireceğinden, kişisel verilerin korunmasını ihtiva ettiğinden dolayı destekleyeceğimizi açıklıyorum.

“DÜKKANLARI VE EVLERİ KAPATILMALIDIR”

FETÖ ile mücadelede 8 ana başlıkla TSK ve yargı başta olmak üzere her yere sızdığını ifade etmiştim. 9’uncuyu ilave ediyorum; Fiyat anarşistleri de FETÖ’cüdür. Dükkanları ve evleri kapatılmadır. Ekonomik büyümenin dizginlenmesi, istihdamın geriletilmesi, cari dengenin bozulması için el ovuşturan, fiyat etiketlerini sürekli olarak yukarı yönlü güncelleyen fırsatçıların, azgın fiyat anarşistlerinin ve bunların arkasındaki FETO’cülerin hukuken hesabı sorulmadan sosyal ve ekonomik huzur nasıl temin edilecektir? İnsanımızın ekmeğine ve cüzdanına ambargo koyanların yakasından adalet ne zaman tutacaktır?”

Diğer Haberler

Ayağının Tozuyla Real Madrid Tarihine Geçti

Real Madrid'in Arda Güler'in transferini açıkladığı paylaşımı 600 bin beğeniyi a...

Trump'ın Gümrük Vergileri ABD'ye Pahalıya Patladı

ABD Başkanı Donald Trump’ın açıkladığı yeni gümrük vergileri, küresel piyasalard...

Ferdi Tayfur'un Ardında Bıraktığı Serveti Ortaya Çıktı

Arabesk müziğinin önde gelen isimlerinden Ferdi Tayfur, 79 yaşında hayata gözler...

Deprem Seyir Halindeki Araçları Yuttu

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 büyüklüğündeki deprem nedeniyle Ta...

Ekrem İmamoğlu Gözaltına Alındı

Ekrem İmamoğlu’nun Gözaltına Alındığı Anlara Ait Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı İ...

Siyah Noktalı Oylar Geçersiz Mi Sayılacak?

Sosyal medyada, Hollanda'da bir oy pusulasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kutucuğu...

Gurbetçinin Dediğine Göre, Onlar Olmasa Türkiye Batar

Tatil için Türkiye'ye gelen bir gurbetçinin yurt dışına çıkmadan önce sınırda çe...

Kira Artışını Kabul Etmeyen Ev Sahibini Öldüresiye Dövdüler

Başakşehir'de bir sitede oturan Hasan Eğilmez'in ev sahibi 30 bin lira olan kira...

8.8'lik Deprem Rusya'daki Yanardağ Faaliyete Geçirdi

Kamçatka Yarımadası'ndaki Klyuchevskoy Yanardağı'nın Faaliyete Geçişi: 8.8 Büyük...

Afganistan ile Pakistan Arasındaki Sınır Çatışmaları Büyüdü

Çatışmaların Fitili Paktiya'da Ateşlendi Afganistan ile Pakistan arasında uzun ...

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan İsrail'e Net Mesaj

Canlı yayında olası tehditler üzerine konuştu, en kötü senaryoya karşı hazırlık ...

İbrahim Reisi Öldü ve İran'da Seçim için Takvim Belirlendi

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve ekibini taşıyan helikopterin dün geçirdiği k...

Türkiye'de İşsiz Sayısı Artmaya Devam Ediyor

TÜİK'in açıkladığı işsizlik rakamlarına göre ocak ayında dar tanımlı işsizlik or...

Doktor Ameliyat Sırasında Hastasını Yumrukladı

Çin'de bir doktor, göz ameliyatı yaptığı hastaya yumruk attı. Olaya ait görüntül...

ABD'nin F-16 için Teklif Mektubu Savunma Bakanlığı'na Ulaştı

Milli Savunma Bakanlığı'ndan ABD'den alınacak F-16'larla ilgili açıklama geldi. ...
POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ