Eşi Tutuklanan Ebru Gündeş'e Ne Oldu?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Eşinin tutuklanmasının ardından Ebru Gündeş hastaneye kaldırıldı. Rüşvet ve Yolsuzluk operasyonu kapsamında tutuklanarak emniyete gönderilen Ebru Gündeş’in eşi Reza Zarrab tutuklanmasının ardından Ebru Gündeş büyük üzüntü yaşadı. Fenalık geçiren Ebru Gündeş özel bir hastaneye kaldırılarak müşade altına alındı. Ebru Gündeş eşi Reza Zarrab’ın tutuklanmasının ardından fenalık geçirerek hastaneye kaldırıldı.
Ebru Gündeş’e Ne Oldu?
Ebru Gündeş’in hastaneye kaldırıldığını duyan hayranları sosyal medyada Ebru Gündeş’e ne oldu? sorularını yöneltmeye başladı. Özellikle O Ses Türkiye sonrasında artan hayran sayısı ve şarkılarını seven kitle Ebru Gündeş için endişelendi. Fakat, Ebru Gündeş’in önemli bir durumu olmadığı öğrenildi. Eşi Reza Zarrab’ın Rüşvet ve Yolsuzluk operasyonu nedeniyle tutuklanmasının ardından Ebru Gündeş eşiyle görüşme talebinde bulundu. Fakat, eşi Reza Zarrab ile sadece 2 dakika görüştürüldü.
esi-tutuklanan-ebru-gundese-ne-oldu
Ebru Gündeş Hastanede
Geçtiğimiz günlerde eşi Reza Zarrab’ın Ebru Gündeş’e 1 milyon liralık hediye aldığı haberleri basında yer alıyordu. Yılbaşı hediyesi olduğu öğrenilen 1 milyon TL lik hediyenin ardından Reza Zarrab ve Ebru Gündeş çok konuşulmuştu. Reza Zarrab’ın Rüşvet ve Yolsuzluk operasyonunda tutuklanarak emniyete götürülmesinin ardından Ebru Gündeş İnstagram hesabından eşinin fotoğrafını paylaştı. Eşi Reza Zarrab ile birlikte O Ses Türkiye’de çektirdikleri fotoğrafı İnstagram hesabına koyan Ebru Gündeş birkaç dakika içinde fotoğrafı hemen sildi. Bu duruma anlam verilemesede, Ebru Gündeş’in konuyla ilgili çok üzgün olduğu ortada.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ