Etkisinden Çıkamayacağınız En Duygusal 5 Romantik Film

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Film severlerin tercih ettiği popüler kategorilerden biri olan romantik filmler yüzlerce seçenekle sizlere sunuluyor. Özellikle çiftlerin film keyfini daha özel hale getiren romantik filmler, tarihin her döneminde var olup halen sık sık izleyicilerle buluşarak en sevilen türlerden biri olmuştur. Filmler.com sizler için en duygusal 5 romantik filmi sıraladı.

İşte En Duygusal 5 Romantik Film

Öyle Olsun (1975)

Yönetmenliğini Orhan Aksoy’un üstlendiği, başrollerini Tarık Akan ve Müjde Ar’ın paylaştığı Öyle Olsun Yeşilçam filmleri arasından unutulmayan bir romantik komedi filmidir. Filmde Tarık Akan gazeteci olarak çalışan bir gençtir. İşletmeler ve şirketler hakkında haberler yazarak gündem oluşturmaya yardımcı olur. Tarık Akan’ın yeni yazısında zeytinyağı fabrikasının sahibi Hulusi Bey ve sahte olduğunu iddia ettiği ürünleri yer alır. Fabrika sahibi Hulusi Bey, haberin asılsız olduğunu kanıtlamak için gazete işletmesine tazminat davası açmaya hazırlanır. Bu sırada Hulusi Bey’in kızı Müjde Ar, barda evli bir adamla eğlenirken Tarık Akan’ın gözüne çarpar. Tarık Akan bu haberi magazin piyasasında yayınlayarak itibarını artırmak ister. Ancak işler hiç beklemediği bir şekilde gelişmez. Hulusi Bey, gazeteye milyon dolarlık dava açar. Tarık Akan da yararlanmak için Müjde Ar’ı tuzağa düşürmeyi planlar. Ancak kalbine söz geçiremez ve kurduğu tuzağı gerçekleştiremez.

İkinci Şans (2016)

2016 yılında vizyona giren İkinci Şans filmi, yerli filmler arasında yer almaktadır. Hem yönetmen hem de başrol koltuğunda oturan Özcan Deniz haricinde Nurgül Yeşilçay ve Mesut Can Tomay da başrolde yerini alır. Filmin konusuna gelecek olursak filmde birbirine zıt iki insanın yolları bir anda kesişir. Biri matematik öğretmeni ve çok alımlı bir kadın olan Yasemin, diğeri ise restoran sahibi ve aynı zamanda karizmatik bir gurme olan Cemal. Yasemin geçmişte yapmış olduğu yanlış seçimlerin yaralarını sarmakla cebelleşen, yaşayacağı her anı önceden kararlaştıran ürkek bir kadın iken Cemal ise gamsız, tabiri caizse ele avuca sığmayan bir adamdır. Normal şekilde hiçbir türlü anlaşamayacak olan bu ikilinin önce kavga ile başlayıp ardından aşka dönüşen sahnelerine şahitlik edeceğiz.

Aşk Tesadüfleri Sever (2010)

İlk kez 2011 yılında seyircilerle buluşan Aşk Tesadüfleri Sever filmi yerli bir filmdir. Dram ve romantik film türünde yer alan Aşk Tesadüfleri Sever filminin başrol oyuncuları arasında Mehmet Günsür, Belçim Bilgin, Altan Erkekli, Ayda Aksel, Şebnem Sönmez, Hüseyin Avni Danyal ve Yiğit Özşener isimleri yer alıyor. Tam anlamıyla tesadüf üzerine başlayan bir aşk hikayesini gösteren film, zaman zaman ağlatırken zaman zaman da duygulandırıyor. 1977 senesi bir eylül ayı bir sonbahar sabahı hamile eşini hastaneye yetiştirmek üzere araba kullanan Yılmaz Bey, aynı anda arka koltukta eşi hamile olan Ömer Bey’in arabasına çarparak kaza geçirir. Bu durumda Ömer Bey ve Yılmaz bey’in eşleri aynı anda doğum yapar. Deniz ve Özgür’ün tesadüfleri de bu şekilde başlar. Yaşanan bu olay sonucunda yolları birkaç kez daha kesişir. Her karşılaşma büyük bir değişikliğe neden olur. Her ikisini bir araya getiren neden ne ise her seferinde aralarında şeffaf bir duvar örülür. Filmin en güzel yerinde gün gelir ikilinin yollara 25 yıl sonra İstanbul’da kesişir.

Marry Me (2022)

2022 yılı romantik komedi filmlerinden birisi olan Evlen Benimle (Marry Me) izleyicilerin beğenisini kazanmıştır. Filmin başrolleri arasında Jennifer Lopez, Owen Wilson, Maluma gibi başarılı isimler yer alıyor. Marry Me, rock yıldızı olan nişanlısı ile evlenme arifesinde olan Jennifer Lopez’e odaklanıyor. Düğün vaktine sadece dakikalar kala rock yıldızı nişanlısının onu asistanı ile aldattığını öğrenen kadın, sinir krizi geçirir ve kalabalık arasında Owen Wilson’ı seçerek onunla evlenme kararı alır.

Dil Bechara (2020)

Hint yapımı film, tiroit kanseri bir genç kız olan Kizie’nin hikayesini anlatır. Kizie hayatı sıkıcı olarak görür ve tek istediği şey normal insanlar gibi gülüp eğlenmektir. Acılarını başkaları ile paylaşmak için ailesinden gizli düzenli olarak cenazelere katılır ve onlara yalnız olmadıklarını hissettirmeye çalışır. Onun en büyük hayali dinlemekten keyif aldığı bir müzisyenle tanışmaktır. Günlerden bir gün gittiği bir dans yarışmasında Manny adında biri ile tanışır. Manny, kanser tedavisi görmüş, tek bacağı ile hayatına devam etmek zorunda kalan ama tüm bunlara rağmen deli dolu bir adamdır. Arkadaşı Jb ise tek gözünü kaybetmiş, hastalığı nedeniyle yakında diğer gözünü de kaybedip tamamen kör olacaktır. Bu iki arkadaşın tek hayalı film yapmaktır. Manny, Kizie’den çok etkilenmiştir. Kizie’den çekecekleri filmin başrolü olmasını isterler. Filmde oynamasına şart olarak koştuğu şey Manny’nin o en sevdiği müzisyenin müziklerini dinlemesidir. Kizie’nin en sevdiği müzisyeni bulan Manny, onunla iletişime geçer. Müzisyen onu Paris’e davet eder. Ailesinden ve doktorundan izin alamayan kızın annesinin de ona eşlik etmesi beklenir.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ