Frutti Extra Bursaspor- Fenerbahçe Beko Karşılaşması

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

ING Basketbol Süper Ligi Play-Off çeyrek final karşılaşmasında Frutti Extra Bursaspor sahasında Fenerbahçe’yi  ağırladı. Önceki maçın rövanşını alan Frutti Extra Bursaspor 97-77 skorla maçı tamamladı.

Bursaspor’dan Fenerbahçe Çıkarması: Durum 1-1

Karşılaşmanın ilk sayısı aslında maçın kazananının kimin olduğunun habercisiydi. Needham ve Andrews ile hızlı başlangıç yapan Frutti Extra Bursaspor karşılaşmanın ilk dakikalarında 8-3 öne geçerek taraftarı heyecanlı bir bekleyişe soktu.

Sürekli atak halinde olan yeşil beyaz takıma Onuralp Bitim’in de sayıları eklenince ilk çeyrek Frutti Extra Bursaspor’un 21-15 başarısıyla tamamlandı. İkinci çeyrekte başarılı hücum denemeleriyle adından söz ettiren Onuralp Bitim, Needham ve Hayes’in sayıları Fenerbahçe’yle yeşil beyaz takımın skor farkını 32-22 yaparak belirgin şekilde değiştirdi.

bedava deneme bonusu veren siteler

İkinci Çeyrekte Neler Yaşandı?

Booker ve De Colo’nun başarılı denemeleri aradaki farkı kapatmaya yardımcı olmadı.  İkinci çeyrek 40-32 sonuçla tamamlandı. Üçüncü çeyrekte motivasyonunu kaybetmeyen sarı lacivertliler aradaki farkı ikiye düşürdü. Ancak Bursaspor’un akıllı hareketiyle oyuna dahil olan Metin Türen taraftara attığı üçlüklerle mutluluk yaşattı.  Finale giderken skor tabelası 68-61’i gösteriyordu.

Kazanacaklarından emin bir şekilde takıma desteğini esirgemeyen yeşil beyaz taraftarlar tezahüratlarıyla Bursaspor’un oyuncularının motivasyonunu artırarak maça hızlı başlamalarına vesile oldular. Andrwes ve Metin Türen arayı açarak skoru 78-63 yaptı.

Bu fark sarı lacivertli takımın oyuncularının motivasyonuna da yansıdı ve Frutti Extra Bursaspor bunu fırsata çevirip galibiyet kazandı.  Mehmet Keseratar, Zafer Yılmaz ve Serhat Büker’in hakemliğini yaptığı maç 97-77 skorla sona erdi.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ