Galatasaray Demba Ba'yı Transfer Etti mi?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Galatasaray transfer dönemine bir isimle daha girdi. Trasnfer dönemi 4 büyükler ve diğer tüm süper lig takımları için oldukça ciddi geçiyor. Galatasaray şimdide Demba Ba’yı transfer etmek için atağa geçti. Senegalli futbolcu için Demba Ba ‘nın menajeri ile görüşmeler tamamlandı. Menajer ile ücretde anlaşıldı. Sıra istanbul’da yapılacak ve Demba Ba ‘nında olacağı görüşmeye geldi.
İstanbul’daki görüşmede Demba Ba için ufak pürüzlerde gidirilse Galatasaray Senegalli golcü Demba Ba ‘yı transfer edecek. Demba Ba ‘nın menajeri ile prensipte anlaşan Galatasaray golcü futbolcuyu transfer etmekte kararlı. Geçtiğimiz günlerde Gaziantepspor’dan Danny isimli stoper oyunucuyu alan Galatasaray bu kez Demba Ba alarak forvet hattınıda güçlendirmek istiyor.

Demba Ba Transfer Olacak mı?
Newcastle United oynayan Demba Ba haftaya istanbul’a gelecek ve prüzlerin halledilmesi halinde Galatasaray ile sözleşme imzalayacak. Premier Lig’de Newcastle United’de top koşturan yıldız oyuncu bu sezon toplam 34 maçta 16 gol atan 27 yaşındaki Demba Ba bonservisi için 9-10 milyon isteniyor. Newcastle United bonservis için tamam derse ve Demba Ba önümüzdeki hafta sözleşmeyi imzalarsa Galatasaray kesin olarak Demba Ba ‘yı trasnfer etmiş sayılacak. Demba Ba Senegal ‘de 12 maç boyunca toplam 5 gol atmayı başardı. 1,89 boyunda olan Demba Ba için transfer çabaları Galatasaray tarafından sürdürülüyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ